Twitter
Tweets by targoncaszalon
Blogger
Youtube
Pinterest
Tel: +36 30 / 277-12-52
E-mail: info@targoncaszalon.hu

Targonca bérlés

Miért érdemes targoncát bérelni?

targonca bérlésSokszor előfordul olyan helyzet a munkahelyeken, amikor bizonyos munkák elvégzéséhez nem megfelelőek a már meglévő gépek, azonban nem lenne értelme újat vásárolni, mert csak időszakosan van szükség a berendezésre.

Éppen ilyen helyzetbe került targoncák terén? Akkor válassza a targonca bérlést!

Mikor előnyös?

  • Ha Önnek nincs elég helye arra, hogy tartósan tároljon egy targonca méretű gépet.
  • Ha nincs szüksége folyamatosan a targoncára, csak bizonyos alkalmakkor vagy egy adott időszakban használja.
  • Ha nem szeretne a gép megvásárlására költeni, mert a targonca bérlés is tökéletesen kielégíti az igényeit.

Cégünk széles körben foglalkozik a targoncákkal, legyen az akár eladás, szerviz, vagy bérlés, éppen ezért biztos lehet benne, hogy szakértők fognak foglalkozni az Ön egyedi igényeivel is.

Amennyiben a targonca bérlés lehetőségét választja, éppen olyan jól járhat, mintha vásárlás mellett döntene. Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Ha Ön is targoncát szeretne bérelni, keressen minket elérhetőségeinken!

Ezért béreljen targoncát

targonca bérlés

Vállalkozásunk sikerét nagyban befolyásolja, ha jól átgondolt, profit kímélő megoldásokat ütemezünk be egy-egy feladatkör elvégzéshez. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy le kellene mondanunk a minőségi eredményről a spórolás érdekében.

A targoncabérlés egy rendkívül hasznos és praktikus megoldás jelent, ha cégünk a mindennapokban nincs rászorulva a különféle anyagmozgatással- és emeléssel kapcsolatos feladatok ellátásra. Ennek révén az időszakos, netalántán váratlan teendők ellátásakor tökéletesen megfelel, ha a targonca bérlés nyújtotta szolgáltatással élünk. A targonca bérlés előnye továbbá, hogy nem kell foglalkoznunk a szervizelés és karbantartásból adódó költségekkel, valamint biztosítással sem.

Nálunk csakis a legkorszerűbb technológiát képviselő targoncák között válogathat, az igényeinek megfelelően. Abban az esetben pedig, ha nem tudja eldönteni, hogy az adott feladat elvégzéshez melyik targonca lenne az ideális, cégünk segít a választásban.

Válasszon Ön is egy megbízható partnert, és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Könnyítse meg a munkát targoncabérléssel!

targoncabérlésA kereskedelemben az adventi időszak szinte mindig egyet jelent a kapkodással, ugyanakkor az évnek ebben a szakaszában akár többszörösére is nőhet a forgalom a máskor megszokotthoz képest.

Napjainkban sajnos sokszor az számít a karácsonyban az embereknek, hogy ajándékot kell venni, ezért a boltokban ilyenkor szinte mindent el lehet adni. Erre az időre azonban fel is kell készülni, megfelelő mennyiségű árukészlettel. Az üzletek már ősszel az addig megszokotthoz képest többször annyi áru halmoznak fel, számítva a megnövekvő forgalomra.

Cégünk erre az időszakra is javasolja a targoncabérlést, melyet akár rövidebb időszakra is biztosítunk. Targonca bérlésével sokkal gyorsabban és kevesebb munkával helyére rakodható a nagy mennyiségű beérkező áru, mintha mindent kézi erővel kellene mozgatni.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha targoncabérléssel szeretné meggyorsítani a munkát, legyen szó akár egy-egy napról, akár hosszabb időszakról! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Egy kis targonca történelem

targonca bérlésTargonca bérlés előtt olvasna néhány érdekességet a témában? Alábbiakban összefoglaltuk a targoncák rövid történetét.

A targoncák már 90 éve szolgálják az ipart. A korábbi típusok inkább egy szállítóplatformmal ellátott traktorra emlékeztettek, de napjainkban modernebbnél-modernebb változatban vannak a segítségünkre.

Az 1920-as évek elején alakult át a targonca, a már függőlegesen is mozgatni képes árurakodó gépezetté. Ezt a formát használjuk napjainkban is. A II. világháborúban is használták a targoncákat, majd a háború után a gyárak is igényelni kezdték annak lehetőségét, hogy szűkebb helyeken, raktárakban is könnyedén mozgatni tudják a termékeket. Napjainkban már elektromos targoncák segítségével dolgoznak az iparban az emberek, melyek minden logisztikai és szállítmányozási művelet alapvető segédeszközei.

Ha Önnek is szüksége van targoncára a mindennapi munka során, bátran tekintse meg az általunk kínált új vagy használt targoncákat! Csak rövid időre venné igénybe segítségünket? Nálunk hosszú távra, de akár egy-két napra is megoldható a targonca bérlés!

Facebook