Twitter
Tweets by targoncaszalon
Blogger
Youtube
Pinterest
Tel: +36 30 / 277-12-52
E-mail: info@targoncaszalon.hu

HYSTER H2.0-3.5FT

Ezek a  típusok Fortens , Fortens Advance és Fortens Advance Plus konfigurációkban is rendelhetők. pl. motorlehetőségek magukban foglalják a 2,6 L-es és 3,3L-es Diesel vagy 2,0L-es , 2,2L-es és 2,4L-es LPG –t, öszekapcsolva Elektronikus sebességváltó vagy Duramatch sebességváltókkal , a  fejlett hidraulikus és hűtőrendszerrel az ennek megfelelő teljesítményű alkalmazásokhoz.

Description

  • A Pacesetter VSM™ ipari fedélzeti számítógép a targonca teljesítményét tudja korrigálni és optimalizálni az alkalmazás igényeinek megfelelően.
  • Az elektronikusan irányított DuraMatch™ sebességváltó vezérli a targonca sebességének a csökkenését és irányváltoztatásait hozzájárulva ezzel a fék és gumi élettartamának megnöveléséhez és a váltó kopásának megelőzéséhez.
  • A CANbus kommunikációs rendszer , amely az elektromos rendszert vezérli, a targonca megbízható működését biztosítja.
  • Az innovatív kezelőkabin kivitelezés könnyű hozzáférést biztosít a targoncavezetőnek ,kiváló térlátáshoz és a kényelmesen elhelyezett vezérlőkhöz.
  • A teljes szerviz végrehajtása a burkolattól az ellensúlyozó szerkezetig hozzájárul a gyors és hatékony karbantartáshoz.

Kérje ajánlatunkat!

Név:

Email cím:

Telefonszám:

Üzenet:

Features

Teherbírás 2 t-tól 3.5 t-ig
Emelési magasság: 3.3 m-től 6 m-ig

Facebook