Twitter
Tweets by targoncaszalon
Blogger
Youtube
Pinterest
Tel: +36 30 / 277-12-52
E-mail: info@targoncaszalon.hu

Új targonca – HYSTER

Tekintse meg HYSTER targoncáinkat:

Miért pont a Hyster targoncák?

Hyster targoncákMinden vállalkozónak érdeke, hogy cége működése során az elérhető legjobb eszközöket alkalmazzák dolgozói, mindezt a minél nagyobb hatékonyság érdekében. Igaz ez minden egyes eszközre, így a targoncákra is.

Természetesen a 21. században már a targoncák világában is megjelentek azok a technikai újítások, melyek a szerkezet élettartamát és a mindennapok során nyújtott teljesítményét hivatottak szolgálni. Gondolva itt a például a fedélzeti számítógépekre, melyek áttekinthető képet adnak a targonca állapotáról, valamint segítenek kihozni a maximumot a gép teljesítményéből. Továbbá a különböző elektronikus sebességváltókra, amik növelik a targonca élettartamát, és egyszerűbbé teszik a mindennapi felhasználást. Fontos megemlíteni még a modern kialakítást, illetve a kezelőszervek kézre álló elhelyezkedését. Az imént felsorolt innovációkat napjainkban a Hyster targoncák ötvözik a legjobban úgy, hogy mindemellett a legkülönbözőbb igényeket is képesek maradéktalanul kielégíteni.

Vásároljon tőlünk Hyster targoncát, ha megbízható forrásból, és nem utolsó sorban verhetetlen áron szeretne hozzájutni legújabb munkagépeihez!

Új targoncák vásárlása: Mit fogadjunk meg?

új targonca

Az új targonca vásárlása komoly befektetést jelent egy cég számára. Ezért rövidtávon elvárt az anyagi megtérülés. Ha azonban nem tájékozódunk kellőképpen a vétel előtt és rossz típust vásárolunk, az okozhat némi kellemetlenséget.

Ezért is érdemes elolvasni ezt a kis tájékoztatót. Elsőre is határozzuk meg, hogy mekkora teherbírású targoncát szeretnénk. Ehhez nem árt tudni a rakományok súlyát, méreteit. Ha ez az információ a kezünkben van, már jó úton vagyunk. A teherbírás kapcsán alkalmazhatunk kiegészítőket például bálafogót, tekercsfogót, rekeszfogót és hordófogót. Gondoljuk át, hogy hol akarjuk használni, kültéren vagy beltéren, illetve az utóbbi esetben mekkora magasság áll a rendelkezésünkre – ez az emelők szempontjából fontos. Nem utolsó sorban pedig el kell döntenünk, hogy az új targonca mivel menjen? Benzinnel, gázzal, diesellel vagy elektromosan.

Ha biztosra akar menni, akkor vásároljon nálunk új targoncát!

Facebook