Facebook
Blogger
skip to Main Content
NÖVELJE MEG VÁLLALKOZÁSA SIKERÉT!

NÖVELJE MEG VÁLLALKOZÁSA SIKERÉT!

Amennyiben Ön szállítmányozással, esetleg raktározással foglakozó céget üzemeltet, bizonyosan tudja, hogy egy targonca kiesése mekkora hátrányt tud okozni. Egy ilyen esemény hatására borul az egész napi tervezet és ez Önnek, illetve vállalkozásának bizony nagy hátrányt jelenthet.

Amennyiben szeretné, hogy targoncái megbízható és hosszútávon jól működő tendenciát tartsanak, mindenképp szükség van az időnkénti szervizelésre, főleg akkor, ha gépei a meghibásodás csupán legkisebb jelét mutatják. Ezeket nem mindig könnyű felismerni, főleg akkor, ha nem targoncaszerelő szakember valaki, így ajánlott minimum évente egyszer átnézetni targoncáinkat, ám ehhez szükséges egy profi targoncaszerviz és persze a megfelelő szakemberek.

Állapotfelmérés, targoncajavítás elvégzésében, targoncabérlésben és rendszeres targoncaszervizben is számíthat ránk! Elvégezzük a szükséges munkálatokat, hogy targoncái akár hosszú évekig jó szolgálatot tegyenek Önnek és vállalkozásának. Válasszon minket! Garantáltan nem fog csalódni.

Back To Top