Facebook
Blogger
skip to Main Content
Targoncajavítással Időt és Pénzt Spórolhat!

Targoncajavítással időt és pénzt spórolhat!

targoncajavítással rengeteg pénzt és időt lehet spórolni, ráadásul környezetvédelmi szempontból is sokkal előnyösebb, mint egy új berendezés vásárlása.

Mint mindennel, a targoncákkal is előfordul, hogy meghibásodnak, és ez bizony rendkívül kellemetlen, hiszen van, hogy le kell állítani miatta a munkát is. Ilyenkor minden raktárvezető gyors megoldásra törekszik, és gyakori, hogy az új berendezés vásárlása mellett döntenek. Pedig a legtöbbször sokkal kifizetődőbb lenne a targoncajavítás.

Egy új targonca ára akár a többszöröse is lehet a szervizelés árának, ráadásul mindenképpen utána kell járni, hogy hol érdemes vásárolni, ami pedig sok időbe telik. Azzal, hogyha a meghibásodott eszközök megjavítása mellett döntünk, csökkentjük a keletkező hulladék mennyiségét is, ami kiemelten fontos környezetvédelmi szempontból. A targoncajavítást cégünk kedvező áron és gyorsan végzi, így nem jelent nagy kiesést a meghibásodás.

Forduljon bizalommal Ön is targonca szervizünkhöz, mi rövid időn belül vállaljuk a hiba elhárítását! A részletekért keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Back To Top