Facebook
Google+
Blogger
skip to Main Content
Targonca szerviz és javítás

TARGONCAJAVÍTÁS FELSŐFOKON!


A targoncák, mint minden más használati eszköz, idővel meghibásodhatnak, így el kell végezni rajtuk a megfelelő javítási és karbantartási feladatokat.

Nehéz olyan szakembert találni, aki a piaci igényeknek megfelelően, gyors határidőn belül, minőségi eredményt tud felmutatni, nálunk azonban erre nem lehet panasz, hiszen sok éves múltunknak köszönhetően rendelkezünk a megfelelő tapasztalattal és tudással, amely elengedhetetlen a gyors és hatékony targoncajavítás során.

Ha meghibásodott a targoncája, ne költsön vagyonokat egy újra, hiszen ami hibás, az még nem feltétlenül menthetetlen – csupán csak el kell végezni rajta a megfelelő szervizelést, ami után gépe jobb lesz, mint újkorában!

Tekinte meg honlapunkat, hogy megismerje szolgáltatásaink széles választékát és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

Targonca szerviz és javítás felsőfokon

EZÉRT BÍZZA PROFIKRA A
TARGONCAJAVÍTÁST!

A targonca meghibásodása, főleg, ha mindennapos használatú eszközről van szó, komoly problémákat okozhat egy kisebb vállalkozás esetében, ahol nem feltétlenül tudja azonnal átvenni egy másik gép a munkafeladatokat. Szerencsére azonban van gyors és remek megoldás! Forduljon hozzánk targoncajavításért!
A targoncajavítást minden esetben profi szakemberre érdemes bízni, hiszen egyébként könnyen több problémát okozhat a szerelés, mint amennyit megold.

Miért válasszon minket?

  • Munkatársaink nagy gyakorlattal bírnak a targoncajavítás kapcsán, így nem csak a szerelés történik szakszerű módon, hanem gyorsaság terén is remek eredményeket vagyunk képesek nyújtani a területen.
  • Ismerjük a targoncákat kívül-belül, így biztos lehet benne, hogy ha ránk bízza a javítást, akkor valóban ahhoz a modellhez való megoldást találunk

Ha szeretné, hogy munkagépe tartós legyen és a javítás után is még sokáig használhassa munkája során, akkor bízza Ön is profikra a targoncajavítást, forduljon hozzánk!

Targoncája nem működik megfelelően?

A TARGONCASZERVIZ
ELŐTTI TEENDŐK

Targoncája nem működik megfelelően? Akár apróságról van szó, akár nagyobb meghibásodásról, mielőtt felkeres egy hozzáértő szakembert, érdemes szemügyre vennie munkagépét. A belsőégésű motoros és az elektromos targoncák esetében számtalan hiba előfordulhat, mi pedig ehhez szeretnénk most tanácsot adni.

Mit érdemes áttekinteni, mielőtt szerelőt hívna? Eláruljuk:

  • Az elektromos targoncajavítás előtt ellenőrizze a töltőt. A háromfázisú akkumulátortöltők nem működnek, ha akár csak egy fázis hiányzik közülük, így érdemes tüzetesen átvizsgálni a töltőt.
  • A töltéscsatlakozó is lehet hibás. Ilyenkor érdemes kihúzni, majd újra visszadugni, ám ha így sem működik, kénytelenek leszünk egy targoncaszerviz segítségét kérni.
  • Ellenőrizze az akkumulátor sarukat. Az olyan gépeknél, amelyek nincsenek rendszeresen karbantartva, könnyen előfordulhat, hogy ezek oxidálódnak. Vegye le a sarukat és tisztítsa meg azokat drótkefével, ám fontos, hogy mindenképpen használjon védőfelszerelést!

Egyik tippünk sem segít? Akkor bizony tényleg baj van! Ne aggódjon, hívjon minket bizalommal!

Állapotfelmérés, targoncajavítás

NÖVELJE MEG VÁLLALKOZÁSA
SIKERÉT!

Amennyiben Ön szállítmányozással, esetleg raktározással foglakozó céget üzemeltet, bizonyosan tudja, hogy egy targonca kiesése mekkora hátrányt tud okozni. Egy ilyen esemény hatására borul az egész napi tervezet és ez Önnek, illetve vállalkozásának bizony nagy hátrányt jelenthet.

Amennyiben szeretné, hogy targoncái megbízható és hosszútávon jól működő tendenciát tartsanak, mindenképp szükség van az időnkénti szervizelésre, főleg akkor, ha gépei a meghibásodás csupán legkisebb jelét mutatják. Ezeket nem mindig könnyű felismerni, főleg akkor, ha nem targoncaszerelő szakember valaki, így ajánlott minimum évente egyszer átnézetni targoncáinkat, ám ehhez szükséges egy profi targoncaszerviz és persze a megfelelő szakemberek.

Állapotfelmérés, targoncajavítás elvégzésében, targoncabérlésben és rendszeres targoncaszervizben is számíthat ránk! Elvégezzük a szükséges munkálatokat, hogy targoncái akár hosszú évekig jó szolgálatot tegyenek Önnek és vállalkozásának. Válasszon minket! Garantáltan nem fog csalódni.

Elromlott a targoncája?

OKOS DÖNTÉS:
A TARGONCA JAVÍTÁS

Elromlott a targoncája? A munkagépek, legyenek bármennyire is megbízhatóak, azért előbb utóbb meghibásodnak. Ezért érdemes rendszeresen szervizeltetni őket, így a szakemberek kiszűrik azokat a hibákat, amelyek később nagyobb gondot okozhatnak. De mi történik, ha a targoncák működésében olyan hiba lép fel, amivel nem tudunk mit kezdeni? Sok targonca tulajdonosban felmerül ilyenkor,hogy nem éri meg a vesződség és inkább vásárol egy új targoncát. De valljuk be, ez az esetek többségében könnyelmű döntés. Hiszen egy új targoncának bizony megkérik az árát.

Ahelyett, hogy befektetne egy vadonatúj munkagépbe, inkább mérlegelje ésszerűen a lehetőségeket és hozza ki a régiből, amit lehet. Sokkal gazdaságosabb megoldás, ha kikéri egy szakember véleményét és ad még egy esélyt a targoncának. A szakember meg tudja mondani, hogy megéri-e megjavíttatni a targoncát, új alkatrészt vásárolni és így tovább. Optimális esetben, így a régi targonca még évekig tudja teljesíteni a feladatát!

Keressen minket bizalommal targonca javítás miatt is!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket!

Elérhetőségeink

ÜZENET KÜLDÉSE

Back To Top