A targoncabérlés három, lényeges szempontja

Szerző: | márc 21, 2024 | Targonca bérlés

A targoncabérléssel sokszor ki lehet váltani a targonca vásárlást. A költséghatékonyság mellett az anyagmozgató gépekkel sem kell annyit foglalkozni.

A targoncák az anyagozgatás bevált és közkedvelt gépei, amiket széles körben alkalmaznak a raktározásban, mezőgazdaságban és az iparban is. Amit emberi erővel már nem lehet megemelni, azt egy targonca könnyen megteszi, áthelyezi, leveszi, felrakja, amire éppen szükség van.

Bérelni, de milyen targoncát?

Azt mondanunk sem kell, hogy a bérelhető targoncák között legalább olyan, sokféle anyagmozgató gép megtalálható, mint az eladó modellek kínálatában. A bérlés előtt néhány kérdést tisztázni kell és több szempontot mérlegelni. Ezek a szempontok valamennyire eltérnek a gépvásárláshoz köthető támpontoktól.

Mivel a targoncákat bérbe adják, egy szolgáltatásról van szó, amit éppen úgy ki kell választani, mint az anyagmozgató gépeket. Ha az ügyfél rosszul választ, akkor sajnos anyagi kár érheti, de legalábbis ráfizethet a vállalkozásra.

1. Mindig körültekintően kell targoncakölcsönző céget választani. Egy szolgáltatást nyújtó cégnek legyen jó hírneve a területén. A cégről jó ha vannak pozitív vélemények, amik igazolják, hogy megbízható vállalkozásról van szó. Jó állapotú gépekkel, ügyfélbarát feltételekkel dolgoznak e?

2.  Alaposan utána kell járni, hogy a gépbérlés milyen, további szolgáltatásokkal jár együtt. Nem mindegy, hogy mit kap a bérlő a pénzéért. Nem árt, ha a kölcsönző cég komplex szolgáltatással támogatja a bérlőit. Ez annyit tesz, hogy gondoskodnak például az anyagmozgató gép helyszínre szállításáról és a bérlési idő végén annak elszállításáról is.

A legjobb állapottal büszkélkedő targonca is meghibásodhat idővel, illetve szüksége lehet karbantartásra. A szerviz szolgáltatás és annak díja szerepel e a bérleti szerződésben, illetve díjban?

3. Milyen, további támogatásban részesülnek az ügyfelek? Nem árt, ha köthető biztosítás a targoncára, ami fedezi a baleseteket. A bérlési idő függvényében kaphat kedvezményt az ügyfél.

Kapcsolódó cikkek

Bérelhető targoncák

Bérelhető targoncák

Bérelhető targoncák széles választékban, megbízható cégtől, kedvező bérlési feltételekkel! Forduljon hozzánk elektromos, dízel és gázüzemű...

Call Now Button+36 30 277-12-52