Facebook
Blogger
skip to Main Content
Mikor előnyös targoncát bérelni

MIKOR ELŐNYÖS BÉRELNI?


  • Ha Önnek nincs elég helye arra, hogy tartósan tároljon egy targonca méretű gépet.
  • Ha nincs szüksége folyamatosan a targoncára, csak bizonyos alkalmakkor vagy egy adott időszakban használja.
  • Ha nem szeretne a gép megvásárlására költeni, mert a targoncabérlés is tökéletesen kielégíti az igényeit.

Cégünk széles körben foglalkozik targoncákkal, legyen az akár eladás, szerviz, vagy bérlés, éppen ezért biztos lehet benne, hogy szakértők fognak foglalkozni az Ön egyedi igényeivel is.
Amennyiben a targonca bérlés lehetőségét választja, éppen olyan jól járhat, mintha vásárlás mellett döntene.

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! >>

Könnyítse meg a munkát targonca bérléssel

EZÉRT BÉRELJEN TARGONCÁT


Vállalkozásunk sikerét nagyban befolyásolja, ha jól átgondolt, profit kímélő megoldásokat ütemezünk be egy-egy feladatkör elvégzéséhez. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy le kellene mondanunk a minőségi eredményről a spórolás érdekében.

A targoncabérlés egy rendkívül hasznos és praktikus megoldást jelent, ha cégünk a mindennapokban nincs rászorulva a különféle anyagmozgatással- és emeléssel kapcsolatos feladatok ellátására. Ennek révén az időszakos, netalántán váratlan teendők ellátásakor tökéletesen megfelel, ha a targonca bérlés nyújtotta szolgáltatással élünk. A targonca bérlés előnye továbbá, hogy nem kell foglalkoznunk a szervizelés és karbantartásból adódó költségekkel, valamint biztosítással sem.

Nálunk csakis a legkorszerűbb technológiát képviselő targoncák között válogathat, az igényeinek megfelelően. Abban az esetben pedig, ha nem tudja eldönteni, hogy az adott feladat elvégzéséhez melyik targonca lenne az ideális, cégünk segít a választásban.

Ezért béreljen targoncát

KÖNNYÍTSE MEG A MUNKÁT TARGONCABÉRLÉSSEL


A kereskedelemben az adventi időszak szinte mindig egyet jelent a kapkodással, ugyanakkor az évnek ebben a szakaszában többszörösére is nőhet a forgalom a máskor megszokotthoz képest.

Napjainkban sajnos sokszor az számít a karácsonyban az embereknek, hogy ajándékot kell venni, ezért a boltokban ilyenkor szinte mindent el lehet adni. Erre az időre azonban fel is kell készülni, megfelelő mennyiségű árukészlettel. Az üzletek már ősszel az addig megszokotthoz képest többször annyi árut halmoznak fel, számítva a megnövekvő forgalomra.

Cégünk erre az időszakra is javasolja a targoncabérlést, melyet akár rövidebb időszakra is biztosítunk. Targonca bérlésével sokkal gyorsabban és kevesebb munkával helyére rakodható a nagy mennyiségű beérkező áru, mintha mindent kézi erővel kellene mozgatni.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha targoncabérléssel szeretné meggyorsítani a munkát, legyen szó akár egy-egy napról, akár hosszabb időszakról! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Válasszon Ön is egy megbízható partner és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken! >>

Egy kis targonca történelem

EGY KIS TARGONCATÖRTÉNELEM


Targonca bérlés előtt olvasna néhány érdekességet a témában? Alábbiakban összefoglaltuk a targoncák rövid történetét.

A targoncák már 90 éve szolgálják az ipart. A korábbi típusok inkább egy szállítóplatformmal ellátott traktorra emlékeztettek, de napjainkban modernebbnél-modernebb változatban vannak a segítségünkre.

Az 1920-as évek elején alakult át a targonca a már függőlegesen is mozgatni képes árurakodó gépezetté. Ezt a formát használjuk napjainkban is. A II. világháborúban is használták a targoncákat, majd a háború után a gyárak is igényelni kezdték annak lehetőségét, hogy szűkebb helyeken, raktárakban is könnyedén mozgatni tudják a termékeket. Napjainkban már elektromos targoncák segítségével dolgoznak az iparban az emberek, melyek minden logisztikai és szállítmányozási művelet alapvető segédeszközei.

Ha Önnek is szüksége van targoncára a mindennapi munka során, bátran tekintse meg az általunk kínált új vagy használt targoncákat! Csak rövid időre venné igénybe segítségünket? Nálunk hosszú távra, de akár egy-két napra is megoldható a targonca bérlés!

Miért béreljen targoncát?

Miért béreljen targoncát?


Manapság egy vállalkozás számos kedvező szolgáltatás közül válogathat, így lehetősége van arra, hogy jelentős összeget megspóroljon a jövőbeli bővítéshez vagy fejlesztéshez. Ilyen előnyös szolgáltatásnak számít a targoncabérlés is, aminek keretein belül megbízható berendezéseket vehetnek igénybe az ügyfelek, a targoncák eredeti árának töredékéért!

Legyen szó hosszú vagy rövid távú használatról, az esetek többségében sokkal előnyösebb, ha a vállalkozók a targoncabérlés mellett döntenek. Egyrészt a már említett anyagi szempontok miatt, másrészt a karbantartásról és a javíttatásról sem kell gondoskodni, ugyanis ezek a bérleti árban benne vannak. Ez azt jelenti, hogy nincsenek váratlan költségek, amelyek komoly problémákat okozhatnának egy vállalkozás számára. A targonca bérlés fix összege lehetővé teszi, hogy akár hosszú távú költségvetéssel is számolhat a cég.

Ne szaladjon túl Ön se a költségekkel, ha szüksége van anyagmozgató berendezésre, inkább döntsön a targonca bérlése mellett! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket!

Elérhetőségeink

ÜZENET KÜLDÉSE

Back To Top