skip to Main Content

ÉRDEMES HASZNÁLT TARGONCÁT VÁSÁROLNI?


A használt targonca egy kiváló lehetőség azoknak, akiknek prioritás, hogy a vásárolt gép kiváló minőségű legyen, de közben az árra is oda kell figyelniük. Ráadásul, mivel a használt targoncák már kipróbált darabok, így biztosan nem fog olyan problémákba ütközni, melyeket azok tapasztalhatnak, akiknek nem volt szerencséjük a gyártósorról épp csak legördülő termékekkel és szériahibásat fogtak ki.

Abban az esetben, ha Ön is szívesen vesz igénybe használt termékeket, vagy ha egyszerűen csak szeretne spórolni, válassza bátran a használt targoncát, hiszen így saját gépet birtokolhat, mégis biztosan jól jár! Az általunk forgalmazott gépezetekben nem fog csalódni!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket! >>

A HASZNÁLT TARGONCA VÁSÁRLÁS SZEMPONTJAI


Használt targonca vásárlás előtt érdemes néhány dolgot átgondolni. Mivel hosszú távra tervezünk, jobb, ha tisztában vagyunk azokkal a szempontokkal, melyekre érdemes figyelni.

Első lépésként ellenőrizze a jármű állapotát. Érdemes átnézni a fényezést, megvizsgálni, hogy milyen fajta és mekkora mértékű sérülések vannak a targoncán, mennyire rozsdásodik, valamint a gumiabroncsok állapotának ellenőrzésére is ajánlott nagy gondot fordítani. Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszi, nem érheti meglepetés vásárlás után.

Készítsen egy képzeletbeli ellenőrzési listát a használt targonca vásárlása előtt. Térjen ki a festés, motor, emelőszerkezet, hidraulika állapotára is. A festés minőségét és az előzetes rozsdásodásra következtethető nyomokat nézze át. A motor állapotát úgy ellenőrizheti, hogy kinyitja a motorháztetőt és elindítja a motort. Ha könnyedén elindul, mellékzaj nélkül és olajszivárgást sem észlel, akkor a motor állapota megfelelő.

Tekintse át szegedi vagy dunaújvárosi szalonjaink ellenőrzött, megbízható használt targoncáit és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

EZEKET A HIBÁKAT NE KÖVESSE EL VÁSÁRLÁSKOR!


Amikor a cél új vagy éppen használt targonca választása, mindenki határozott elképzelésekkel vág neki a vásárlásnak:

  • Azt többnyire már előre lehet tudni, hogy milyen feladatokhoz, milyen munkakörnyezetben fogjuk majd használni a megvásárolt targoncát, tehát tisztában kell lenni a munkagép teherbírásával, a működési módjával (elektromos, benzines vagy diesel) vagy éppen azzal, milyen az emelőszerkezet és a váltó.
  • Mindezek mellett nem árt, ha felkészülten indulunk el targoncát vásárolni, különben csalódni fogunk. Soha ne kövessük el azt a hibát, hogy nem nézzük meg és próbáljuk ki személyesen a munkagépet. Nyilvánvaló, hogy csak így lehet megállapítani, azt kapjuk-e, amit szeretnénk.
  • Ne felejtsük el tisztázni a garancia pontos részleteit és feltételeit, különben a későbbiekben kellemetlen meglepetések érhetnek.
  • Ne mulasszuk el áttanulmányozni a megvásárolandó targonca adattábláját, ennek eredetinek kell lennie és az is fontos, hogy a gyártási év, illetve a szériaszám ne legyen átütve, meghamisítva.

Amennyiben megbízható forrásból vásárolna használt vagy új targoncát, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

Használt targoncák értékesítése: kedvező vásárlási lehetőség cégeknek


 

Manapság több vállalkozásban is szükség van a mindennapi munkavégzéshez targoncákra. A berendezésekből sokféle típus létezik a piacon, és nem csupán márkák szerint van lehetőség a vásárlásra, hanem használt és új kategóriából is választhatnak az ügyfelek. Sokan a kedvező árkategória miatt, inkább a használt targoncákat választják. Ha Ön is emiatt döntene a kategória mellett, azonban megbízható helyről vásárolna, keresse fel cégünket, ugyanis használt targoncák értékesítése is a profilunkhoz tartozik!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik használt targoncák értékesítésével, nagy sikerrel, ugyanis berendezéseinkért állandó a kereslet. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy olyan használt targoncákat értékesítünk ügyfeleinknek, amiknek csak a nevükből tűnik ki, hogy egyszer-kétszer már alkalmazásban voltak. Berendezéseink rendkívül megbízhatóak, biztonságosan, könnyedén használhatóak, így, ha cégünk termékei közül választ, olyan targonca tulajdonosává válhat, amivel sokkal hatékonyabb a munkavégzés az adott területen.

Legyen szó kezdő vállalkozásról, vagy már több éve működő cégről, időnként előfordul, hogy a kiadásokkal megszaladnak a tulajdonosok, viszont a munkavégzéshez szükség lenne targoncára, egyéb berendezésekre. Természetes, hogy ebben az esetben olyan ajánlatot keresnek a vásárláshoz, ami nem terheli tovább a cég költségeit. Pontosan az ilyen és ehhez hasonló szituációk miatt használt targoncák értékesítésekor a berendezések minőségén túl a kedvező árakra is nagy hangsúlyt fektetünk, így a cégek könnyedén hozzájuthatnak a praktikus munkaeszközökhöz, különösebb anyagi megterhelés nélkül.

Nekünk Ügyfeleink valóban fontosak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megbízható, modern, megfizethető árú berendezéseket biztosítsunk a használt targonca értékesítésekor. Velünk könnyedén fejlesztheti vállalkozását. Ha Ön is szeretne vásárolni cégünktől, vagy bővebb információkra lenne szüksége a használt targonca értékesítéséről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink mindenre szívesen válaszolnak.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket!

Elérhetőségeink

ÜZENET KÜLDÉSE

    Back To Top