Használt targoncák

Dízel targoncák:

Filters Sort results
Reset Apply
Termék
TOYOTA 02-8FDF30
7.990.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
4.000 mm
3.000 kg

Elektromos targoncák:

Filters Sort results
Reset Apply
Termék
LINDE L14
1.590.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
2.800 mm
1.400 kg
TCM FTB15-E1
4.590.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
5.500 mm
1.500 kg
STILL RX20-16
6.790.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
6.070 mm
1.600 kg
Emelési magasságTeherbírás
4.700 mm
1.300 kg

Gázüzemű targoncák:

Filters Sort results
Reset Apply
Termék
HYSTER H2.5FT
2.690.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
5.500 mm
2.500 kg
TOYOTA 02-7FG35
6.990.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
4.500 mm
3.500 kg (600 mm)

Válasszon Ön is egy megbízható partner és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Miért érdemes személyemelőt bérelni?

személyemelők olyan hasznos gépek, illetve mozgatható állványok, amiket sok esetben jól ki lehet használni ott, ahol magasba kell emelni a munkásokat. Hasznos berendezésnek bizonyulnak felújítások, építkezések folyamán, de olyan alkalmi munkákhoz is elengedhetetlenek, mint amilyen a magasan levő utcai lámpák javítása, égőinek cseréje vagy az irodaházak ablakainak tisztítása.

Ha nincs a személyemelő állandó használatban és nem tudják a rendszeres működtetéssel kihasználni a meglétét, akkor a személyemelő vételára nem térül meg. Ilyen esetben a személyemelők bérlése az ideális megoldás. A kölcsönzés több előnnyel is jár, ha valaki nem tervezi saját gép megvásárlását. A gépnek nem kell tárolóhelyet biztosítani, nincs szükség arra, hogy saját költségen karbantartsák, javíttassák,szervizeljék vagy új alkatrészeket vásároljanak hozzá.

A bérlésben az a jó, hogy minden alkalommal egy tökéletes állapotban lévő, kifogástalanul működő személyemelőt kap az ember, amiről minden tekintetben a bérbeadó gondoskodik. A bérlőnek csak annyi a dolga, hogy kihasználja az előnyeit!

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A használt targonca vásárlás szempontjai

Használt targonca vásárlás előtt érdemes néhány dolgot átgondolni. Mivel hosszú távra tervezünk, jobb, ha tisztában vagyunk azokkal a szempontokkal, melyekre érdemes figyelni.

Első lépésként ellenőrizze a jármű állapotát. Érdemes átnézni a fényezést, megvizsgálni, hogy milyen fajta és mekkora mértékű sérülések vannak a targoncán, mennyire rozsdásodik, valamint a gumiabroncsok állapotának ellenőrzésére is ajánlott nagy gondot fordítani. Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszi, nem érheti meglepetés vásárlás után.

Készítsen egy képzeletbeli ellenőrzési listát a használt targonca vásárlása előtt. Térjen ki a festés, motor, emelőszerkezet, hidraulika állapotára is. A festés minőségét és az előzetes rozsdásodásra következtethető nyomokat nézze át. A motor állapotát úgy ellenőrizheti, hogy kinyitja a motorháztetőt és elindítja a motort. Ha könnyedén elindul, mellékzaj nélkül és olajszivárgást sem észlel, akkor a motor állapota megfelelő.

Ezeket a hibákat ne kövesse el vásárláskor!

Amikor a cél új vagy éppen használt targonca választása, mindenki határozott elképzelésekkel vág neki a vásárlásnak:

  • Azt többnyire már előre lehet tudni, hogy milyen feladatokhoz, milyen munkakörnyezetben fogjuk majd használni a megvásárolt targoncát, tehát tisztában kell lenni a munkagép teherbírásával, a működési módjával (elektromos, benzines vagy diesel) vagy éppen azzal, milyen az emelőszerkezet és a váltó.
  • Mindezek mellett nem árt, ha felkészülten indulunk el targoncát vásárolni, különben csalódni fogunk. Soha ne kövessük el azt a hibát, hogy nem nézzük meg és próbáljuk ki személyesen a munkagépet. Nyilvánvaló, hogy csak így lehet megállapítani, azt kapjuk-e, amit szeretnénk.
  • Ne felejtsük el tisztázni a garancia pontos részleteit és feltételeit, különben a későbbiekben kellemetlen meglepetések érhetnek.
  • Ne mulasszuk el áttanulmányozni a megvásárolandó targonca adattábláját, ennek eredetinek kell lennie és az is fontos, hogy a gyártási év, illetve a szériaszám ne legyen átütve, meghamisítva.

Válasszon Ön is egy megbízható partner és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Használt targoncák értékesítése: kedvező vásárlási lehetőség cégeknek

Manapság több vállalkozásban is szükség van a mindennapi munkavégzéshez targoncákra. A berendezésekből sokféle típus létezik a piacon, és nem csupán márkák szerint van lehetőség a vásárlásra, hanem használt és új kategóriából is választhatnak az ügyfelek. Sokan a kedvező árkategória miatt, inkább a használt targoncákat választják. Ha Ön is emiatt döntene a kategória mellett, azonban megbízható helyről vásárolna, keresse fel cégünket, ugyanis használt targoncák értékesítése is a profilunkhoz tartozik!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik használt targoncák értékesítésével, nagy sikerrel, ugyanis berendezéseinkért állandó a kereslet. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy olyan használt targoncákat értékesítünk ügyfeleinknek, amiknek csak a nevükből tűnik ki, hogy egyszer-kétszer már alkalmazásban voltak. Berendezéseink rendkívül megbízhatóak, biztonságosan, könnyedén használhatóak, így, ha cégünk termékei közül választ, olyan targonca tulajdonosává válhat, amivel sokkal hatékonyabb a munkavégzés az adott területen.

Legyen szó kezdő vállalkozásról, vagy már több éve működő cégről, időnként előfordul, hogy a kiadásokkal megszaladnak a tulajdonosok, viszont a munkavégzéshez szükség lenne targoncára, egyéb berendezésekre. Természetes, hogy ebben az esetben olyan ajánlatot keresnek a vásárláshoz, ami nem terheli tovább a cég költségeit. Pontosan az ilyen és ehhez hasonló szituációk miatt használt targoncák értékesítésekor a berendezések minőségén túl a kedvező árakra is nagy hangsúlyt fektetünk, így a cégek könnyedén hozzájuthatnak a praktikus munkaeszközökhöz, különösebb anyagi megterhelés nélkül.

Nekünk Ügyfeleink valóban fontosak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megbízható, modern, megfizethető árú berendezéseket biztosítsunk a használt targonca értékesítésekor. Velünk könnyedén fejlesztheti vállalkozását. Ha Ön is szeretne vásárolni cégünktől, vagy bővebb információkra lenne szüksége a használt targonca értékesítéséről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink mindenre szívesen válaszolnak.