Használt targoncák

Dízel targoncák:

Filters Sort results
Reset Apply
Termék
BT DT 30
3.990.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.300 mm
3.000 kg
JUNGHEINRICH DFG 435
6.790.000Ft6.990.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.300 mm
3.500 kg

Elektromos targoncák:

Filters Sort results
Reset Apply
Termék
Emelési magasságTeherbírás
6.500 mm
1.600 kg
FLEXI AC 1000
4.590.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
5.550 mm
1.700 kg
HYSTER J1.6XNT
5.190.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.360 mm
1.600 kg
Emelési magasságTeherbírás
4.700 mm
1.300 kg
HYSTER E5.50XL
11.990.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.450 mm
5.500 kg

Gázüzemű targoncák:

Filters Sort results
Reset Apply
Termék
HYSTER H2.5FT
2.990.000Ft3.190.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.300 mm
2.500 kg
HYSTER H3.0FT
3.390.000Ft3.690.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.600 mm
3.000 kg
HYSTER H2.0FT
3.690.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.790 mm
2.000 kg
Emelési magasságTeherbírás
4.500 mm
3.000 kg
JUNGHEINRICH TFG 430s
4.390.000Ft4.690.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
4.500 mm
3.000 kg
HYSTER S4.5FT
5.590.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
5.300 mm
4.500 kg

Válasszon Ön is egy megbízható partner és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Használt targoncák értékesítése

Új vállalkozást szeretne indítani, és szüksége lenne anyagmozgató berendezésekre? Egy raktárban gyakorlatilag elengedhetetlen a targoncák használata, ezért Önnek is szüksége lesz rájuk, ám nem mindegy, hogy milyet választ. Alapos megfontolás után érdemes egy olyan céget választania, amelyik használt targoncák értékesítésével foglalkozik, hiszen így költséghatékonyan szerezheti be azokat a gépeket, amelyekkel sikerre viheti új vállalkozását.

Nem kell szükséges rosszként tekintenie a használt targonca megvásárlására, sőt, érdemesebb a legjobb döntésként gondolni rá, hiszen több előnnyel is rendelkezik ez a megoldás. A legfontosabb, hogy így alacsonyan tarthatja a költségeket, hiszen a használt termékek beszerzése minden esetben olcsóbb, mint a vadonatújaké. Ezzel azonban nem ér véget az előnyök sora: ha valamit tovább üzemeltetünk, azzal óvjuk a Földet és annak erőforrásait is, és manapság kevés aktuálisabb téma létezik, mint a bolygó védelme. Az újrahasznosítással elérhető a klímaváltozás csökkentése, és ehhez Ön is hozzájárulhat, ha használt targoncákat vásárol.

Mindegy, hogy elektromos, gázüzemű, vagy dízel targoncát szeretne vásárolni, nálunk megtalálhatja azt a típust, amivel tökéletesen megoldhatja az anyagmozgatási feladatokat, és hosszú ideig, meghibásodás nélkül dolgozhat. Ha viszont mégis fellépne valamilyen probléma, számíthat targonca szervizünkre is, hiszen hosszú évek tapasztalatával és képzett szakembergárdával rendelkezünk. Amennyiben még alacsonyabban szeretné tartani a költségeket, a bérlés is megoldható!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha használt targoncát szeretne vásárolni vállalkozása számára! Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, illetve a vásárlás menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel segítenek a választásban is!

Válasszon Ön is egy megbízható partner és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

A használt targonca vásárlás szempontjai

Használt targonca vásárlás előtt érdemes néhány dolgot átgondolni. Mivel hosszú távra tervezünk, jobb, ha tisztában vagyunk azokkal a szempontokkal, melyekre érdemes figyelni.

Első lépésként ellenőrizze a jármű állapotát. Érdemes átnézni a fényezést, megvizsgálni, hogy milyen fajta és mekkora mértékű sérülések vannak a targoncán, mennyire rozsdásodik, valamint a gumiabroncsok állapotának ellenőrzésére is ajánlott nagy gondot fordítani. Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszi, nem érheti meglepetés vásárlás után.

Készítsen egy képzeletbeli ellenőrzési listát a használt targonca vásárlása előtt. Térjen ki a festés, motor, emelőszerkezet, hidraulika állapotára is. A festés minőségét és az előzetes rozsdásodásra következtethető nyomokat nézze át. A motor állapotát úgy ellenőrizheti, hogy kinyitja a motorháztetőt és elindítja a motort. Ha könnyedén elindul, mellékzaj nélkül és olajszivárgást sem észlel, akkor a motor állapota megfelelő.

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Ezeket a hibákat ne kövesse el vásárláskor!

Amikor a cél új vagy éppen használt targonca választása, mindenki határozott elképzelésekkel vág neki a vásárlásnak:

  • Azt többnyire már előre lehet tudni, hogy milyen feladatokhoz, milyen munkakörnyezetben fogjuk majd használni a megvásárolt targoncát, tehát tisztában kell lenni a munkagép teherbírásával, a működési módjával (elektromos, benzines vagy diesel) vagy éppen azzal, milyen az emelőszerkezet és a váltó.
  • Mindezek mellett nem árt, ha felkészülten indulunk el targoncát vásárolni, különben csalódni fogunk. Soha ne kövessük el azt a hibát, hogy nem nézzük meg és próbáljuk ki személyesen a munkagépet. Nyilvánvaló, hogy csak így lehet megállapítani, azt kapjuk-e, amit szeretnénk.
  • Ne felejtsük el tisztázni a garancia pontos részleteit és feltételeit, különben a későbbiekben kellemetlen meglepetések érhetnek.
  • Ne mulasszuk el áttanulmányozni a megvásárolandó targonca adattábláját, ennek eredetinek kell lennie és az is fontos, hogy a gyártási év, illetve a szériaszám ne legyen átütve, meghamisítva.

Válasszon Ön is egy megbízható partner és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Használt targoncák értékesítése: kedvező vásárlási lehetőség cégeknek

Manapság több vállalkozásban is szükség van a mindennapi munkavégzéshez targoncákra. A berendezésekből sokféle típus létezik a piacon, és nem csupán márkák szerint van lehetőség a vásárlásra, hanem használt és új kategóriából is választhatnak az ügyfelek. Sokan a kedvező árkategória miatt, inkább a használt targoncákat választják. Ha Ön is emiatt döntene a kategória mellett, azonban megbízható helyről vásárolna, keresse fel cégünket, ugyanis használt targoncák értékesítése is a profilunkhoz tartozik!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik használt targoncák értékesítésével, nagy sikerrel, ugyanis berendezéseinkért állandó a kereslet. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy olyan használt targoncákat értékesítünk ügyfeleinknek, amiknek csak a nevükből tűnik ki, hogy egyszer-kétszer már alkalmazásban voltak. Berendezéseink rendkívül megbízhatóak, biztonságosan, könnyedén használhatóak, így, ha cégünk termékei közül választ, olyan targonca tulajdonosává válhat, amivel sokkal hatékonyabb a munkavégzés az adott területen.

Legyen szó kezdő vállalkozásról, vagy már több éve működő cégről, időnként előfordul, hogy a kiadásokkal megszaladnak a tulajdonosok, viszont a munkavégzéshez szükség lenne targoncára, egyéb berendezésekre. Természetes, hogy ebben az esetben olyan ajánlatot keresnek a vásárláshoz, ami nem terheli tovább a cég költségeit. Pontosan az ilyen és ehhez hasonló szituációk miatt használt targoncák értékesítésekor a berendezések minőségén túl a kedvező árakra is nagy hangsúlyt fektetünk, így a cégek könnyedén hozzájuthatnak a praktikus munkaeszközökhöz, különösebb anyagi megterhelés nélkül.

Nekünk Ügyfeleink valóban fontosak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megbízható, modern, megfizethető árú berendezéseket biztosítsunk a használt targonca értékesítésekor. Velünk könnyedén fejlesztheti vállalkozását. Ha Ön is szeretne vásárolni cégünktől, vagy bővebb információkra lenne szüksége a használt targonca értékesítéséről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink mindenre szívesen válaszolnak.

Call Now Button+36 30 277-12-52