Facebook
Blogger
skip to Main Content

VÁLOGASSON HASZNÁLT TARGONCÁINK KÖZÜL

ÉRDEMES HASZNÁLT TARGONCÁT VÁSÁROLNI?


A használt targonca egy kiváló lehetőség azoknak, akiknek prioritás, hogy a vásárolt gép kiváló minőségű legyen, de közben az árra is oda kell figyelniük. Ráadásul, mivel a használt targoncák már kipróbált darabok, így biztosan nem fog olyan problémákba ütközni, melyeket azok tapasztalhatnak, akiknek nem volt szerencséjük a gyártósorról épp csak legördülő termékekkel és szériahibásat fogtak ki.

Abban az esetben, ha Ön is szívesen vesz igénybe használt termékeket, vagy ha egyszerűen csak szeretne spórolni, válassza bátran a használt targoncát, hiszen így saját gépet birtokolhat, mégis biztosan jól jár! Az általunk forgalmazott gépezetekben nem fog csalódni!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket! >>

Érdemes használt targoncát vásárolni

A HASZNÁLT TARGONCA VÁSÁRLÁS SZEMPONTJAI


Használt targonca vásárlás előtt érdemes néhány dolgot átgondolni. Mivel hosszú távra tervezünk, jobb, ha tisztában vagyunk azokkal a szempontokkal, melyekre érdemes figyelni.

Első lépésként ellenőrizze a jármű állapotát. Érdemes átnézni a fényezést, megvizsgálni, hogy milyen fajta és mekkora mértékű sérülések vannak a targoncán, mennyire rozsdásodik, valamint a gumiabroncsok állapotának ellenőrzésére is ajánlott nagy gondot fordítani. Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszi, nem érheti meglepetés vásárlás után.

Készítsen egy képzeletbeli ellenőrzési listát a használt targonca vásárlása előtt. Térjen ki a festés, motor, emelőszerkezet, hidraulika állapotára is. A festés minőségét és az előzetes rozsdásodásra következtethető nyomokat nézze át. A motor állapotát úgy ellenőrizheti, hogy kinyitja a motorháztetőt és elindítja a motort. Ha könnyedén elindul, mellékzaj nélkül és olajszivárgást sem észlel, akkor a motor állapota megfelelő.

Tekintse át pécsi szalonunk ellenőrzött, megbízható használt targoncáit és vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

A használt targonca vásárlás szempontjai

EZEKET A HIBÁKAT NE KÖVESSE EL VÁSÁRLÁSKOR!


Amikor a cél új vagy éppen használt targonca választása, mindenki határozott elképzelésekkel vág neki a vásárlásnak:

  • Azt többnyire már előre lehet tudni, hogy milyen feladatokhoz, milyen munkakörnyezetben fogjuk majd használni a megvásárolt targoncát, tehát tisztában kell lenni a munkagép teherbírásával, a működési módjával (elektromos, benzines vagy diesel) vagy éppen azzal, milyen az emelőszerkezet és a váltó.
  • Mindezek mellett nem árt, ha felkészülten indulunk el targoncát vásárolni, különben csalódni fogunk. Soha ne kövessük el azt a hibát, hogy nem nézzük meg és próbáljuk ki személyesen a munkagépet. Nyilvánvaló, hogy csak így lehet megállapítani, azt kapjuk-e, amit szeretnénk.
  • Ne felejtsük el tisztázni a garancia pontos részleteit és feltételeit, különben a későbbiekben kellemetlen meglepetések érhetnek.
  • Ne mulasszuk el áttanulmányozni a megvásárolandó targonca adattábláját, ennek eredetinek kell lennie és az is fontos, hogy a gyártási év, illetve a szériaszám ne legyen átütve, meghamisítva.

Amennyiben megbízható forrásból vásárolna használt vagy új targoncát, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! >>

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket!

Elérhetőségeink

ÜZENET KÜLDÉSE

Back To Top