Gázüzemű targonca

Filters Sort results
Reset Apply
Termék
HYSTER H3.0FT
3.390.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.600 mm
3.000 kg
CESAB M320G
3.390.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
4.700 mm
2.000 kg
HYSTER H2.0FT
3.690.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.790 mm
2.000 kg

Válasszon Ön is egy megbízható partner és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Eladó használt gázüzemű targoncák: spóroljon, és használjon márkás gépeket!

A targoncának nagy hasznát veszik minden olyan helyen, ahol  anyagmozgatásra van szükség. Telephelyeken, raktárakban, áruházakban, gyárakban sokkal könnyebb úgy haladni a munkával, hogy a fizikai erő bevetése helyett egy gépre bízzuk a munka nehezét. Targoncákból ráadásul ma már igencsak széles és meggyőző kínálat áll a felhasználók rendelkezésére, ezért mindenki megtalálja a számításainak megfelelő anyagmozgató gépet. Vannak targoncák, amikkel a magasan elhelyezkedő polcokat is könnyedén el lehet érni, vagy olyanok, amik a szűk helyeken is elférnek, és olyanok is, amik a nagyméretű, súlyosabb terhet is könnyedén mozgatják. A típusok között dönteni csak az egyik lehetőség, azt is kiválaszthatja a leendő tulajdonos, hogy új, vagy használt targoncát szeretne vásárolni.

A használt targoncák mellet számos érv szól, nem véletlenül kínál cégünk megvételre többek között használt gázüzemű targoncákat is. Egy használt gázüzemű targoncával egyértelműen könnyebb a költségvetés szabta kereteken belül maradni. Megesik, hogy nem szeretne valaki nagy összegeket fordítani vadonatúj gépek megvásárlására, de emellett a minőségről sem szívesen mond le. A használt targonca vásárlásával hozzájuthat olyan márkák modelljeihez, amiket teljes áron mondjuk nem tud megfizetni, de használtan már igen.

használt gázüzemű targoncáink között olyan elismert, színvonalas termékeket gyártó cégek modelljeit találja, mint amilyen a Nissan, a Mitsubishi, a Komatsu, vagy a Jungheinrich. Ezekkel a használt gázüzemű targoncákkal pénzt takaríthat meg, és megbízható gépekkel növelheti vállalata gépparkját.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és spóroljon anélkül, hogy a gyengébb színvonalat kellene választania! Ne kényszerből döntsön, hanem okosan! Egy használt gázüzemű targonca meggyőző ár-érték arányban kifizetődő döntés lehet hosszú távon. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését használt gázüzemű targoncáink iránt, keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Örömmel válaszolunk minden kérdésére!

Call Now Button+36 30 277-12-52