Elektromos targonca

Filters Sort results
Reset Apply
Termék
Crown SC4220-1.6H
2.990.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
6.095 mm
1.600 kg
HC CPD25J-D1
3.190.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
4.500 mm
2.500 kg
Emelési magasságTeherbírás
5.000 mm
1.600 kg
Emelési magasságTeherbírás
4.700 mm
1.300 kg
HYSTER E5.50XL
11.990.000Ft
Emelési magasságTeherbírás
3.450 mm
5.500 kg

Válasszon Ön is egy megbízható partner és bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Használt targoncák értékesítése Szegeden és Dunaújvárosban

Új vállalkozást szeretne indítani, és szüksége lenne anyagmozgató berendezésekre? Egy raktárban gyakorlatilag elengedhetetlen a targoncák használata, ezért Önnek is szüksége lesz rájuk, ám nem mindegy, hogy milyet választ. Alapos megfontolás után érdemes egy olyan céget választania, amelyik használt targoncák értékesítésével foglalkozik, hiszen így költséghatékonyan szerezheti be azokat a gépeket, amelyekkel sikerre viheti új vállalkozását.

Nem kell szükséges rosszként tekintenie a használt targonca megvásárlására, sőt, érdemesebb a legjobb döntésként gondolni rá, hiszen több előnnyel is rendelkezik ez a megoldás. A legfontosabb, hogy így alacsonyan tarthatja a költségeket, hiszen a használt termékek beszerzése minden esetben olcsóbb, mint a vadonatújaké. Ezzel azonban nem ér véget az előnyök sora: ha valamit tovább üzemeltetünk, azzal óvjuk a Földet és annak erőforrásait is, és manapság kevés aktuálisabb téma létezik, mint a bolygó védelme. Az újrahasznosítással elérhető a klímaváltozás csökkentése, és ehhez Ön is hozzájárulhat, ha használt targoncákat vásárol.

használt targoncák értékesítése Szegeden és Dunaújvárosban elérhető szolgáltatás cégünknél. Mindegy, hogy elektromos, vagy gázüzemű használt targoncát szeretne vásárolni, nálunk megtalálhatja azt a típust, amivel tökéletesen megoldhatja az anyagmozgatási feladatokat, és hosszú ideig, meghibásodás nélkül dolgozhat. Ha viszont mégis fellépne valamilyen probléma, számíthat targonca szervizünkre is, hiszen hosszú évek tapasztalatával és képzett szakembergárdával rendelkezünk. Amennyiben még alacsonyabban szeretné tartani a költségeket, a bérlés is megoldható!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha használt targoncát szeretne vásárolni vállalkozása számára! Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, szolgáltatásainkról, árainkról, illetve a vásárlás menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel segítenek a választásban is!

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Spóroljon egyszerűen eladó használt elektromos targoncáinkkal!

Egy raktár megfelelő és gazdaságos üzemeltetése nem mindig egyszerű feladat; sajnos sokkal könnyebb rosszul, de gazdaságosan, vagy jól, de egyáltalán nem költséghatékonyan. Ahhoz, hogy hosszú távon spórolni tudjunk, és hatékonyabbá is tegyük a munkát, sokszor anyagi befektetésre van szükség. Érdemes olyan eszközöket beszerezni, amik gyorsabbá, biztonságosabbá, illetve egyszerűbbé teszik a munkát; például gépi anyagmozgató eszközöket. Ezek sokszor viszonylag nagyobb befektetéssel járnak, azonban spórolni könnyen lehet. Cégünk nagy választékban kínál eladó használt elektromos targoncákat, amik jó választásnak bizonyulnak, ha költséghatékony megoldásra van szükség.

Eladó használt elektromos targoncáinkat ajánljuk gyárak, raktárak, logisztikai központok részére, ahol fontos az árukészlet gyors és precíz mozgatása. Ezekkel az eszközökkel a nagytömegű áru is könnyedén szállítható, emberi erő igénybevétele nélkül. A berendezések újként való megvásárlása jelentősen nagyobb befektetést jelentene, de cégünk az eladó használt elektromos targoncákat igyekszik a legjobb áron kínálni. Ezek a termékek ugyan használtak, de eladás előtt mindegyik alapos átvizsgáláson esik át, az esetleges hibákat kijavítjuk, az elöregedett alkatrészeket kicseréljük. Így Ön kiváló állapotú berendezésekhez juthat nagyon jó ár-érték arányban!

És hogy miért minket érdemes felkeresnie, ha eladó használt elektromos targoncát keres? Mert nálunk csak olyan eszközt kaphat, ami garantáltan jól működik! Tudjuk, hogy egy sikeres cég záloga az elégedett Ügyfél, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden vásárlónk a lehető legjobb berendezést kapja a pénzéért.

Eladó használt elektromos targoncát keres? Forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg választékunkat, és ha kérdése lenne velük kapcsolatban, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére megadott elérhetőségeinken! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és varázsolja hatékonyabbá cégét egyszerűen, egy megtérülő befektetéssel!

Call Now Button+36 30 277-12-52