skip to Main Content
Miért érdemes személyemelőt bérelni?

Miért érdemes személyemelőt bérelni?


A személyemelők olyan hasznos gépek, illetve mozgatható állványok, amiket sok esetben jól ki lehet használni ott, ahol magasba kell emelni a munkásokat. Hasznos berendezésnek bizonyulnak felújítások, építkezések folyamán, de olyan alkalmi munkákhoz is elengedhetetlenek, mint amilyen a magasan levő utcai lámpák javítása, égőinek cseréje vagy az irodaházak ablakainak tisztítása.

Ha nincs a személyemelő állandó használatban és nem tudják a rendszeres működtetéssel kihasználni a meglétét, akkor a személyemelő vételára nem térül meg. Ilyen esetben a személyemelők bérlése az ideális megoldás. A kölcsönzés több előnnyel is jár, ha valaki nem tervezi saját gép megvásárlását. A gépnek nem kell tárolóhelyet biztosítani, nincs szükség arra, hogy saját költségen karbantartsák, javíttassák, szervizeljék vagy új alkatrészeket vásároljanak hozzá.

A bérlésben az a jó, hogy minden alkalommal egy tökéletes állapotban lévő, kifogástalanul működő személyemelőt kap az ember, amiről minden tekintetben a bérbeadó gondoskodik. A bérlőnek csak annyi a dolga, hogy kihasználja az előnyeit!

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! >>

Gyorsítsa meg a munkát személyemelővel!

GYORSÍTSA MEG A MUNKÁT SZEMÉLYEMELŐVEL!


A személyemelőkre számos területen szükség lehet, sikerrel lehet őket alkalmazni olyan helyeken, ahol magasan lévő objektumokat kell elérni és a munkálatok elvégzésére a levegőben van szükség. A személyemelők között több típus is létezik, az egyik leghasznosabb az ollós személyemelő. Ezek a gépek valóban képesek meggyorsítani a munkát, akár raktárban vannak, építkezésen vagy nyílt terepen.

Csak egy gombnyomás, és az emelő kosara a magasba emelkedik. Használata biztonságos, időhatékony és sokoldalú munkavégzést tesz lehetővé. A kosár mérete eleve nagy, de még tovább bővíthető mindkét irányban. Ezáltal széles munkaterület alakítható ki, ami lehetővé teszi, hogy a munkakosárban egyszerre többen is dolgozzanak, ez pedig a munkaidőt is képes lecsökkenteni.

A személyemelők további előnye, hogy azok mobil járművek, ugyanis önjáróak. Nem számít, hogy a kosár be van húzva vagy teljes hosszábban ki van nyitva az állvány, biztonságosan lehet velük haladni.  Ez kockázatmentesebb megoldás, mintha az épület frontján kellene le és föl mozogni állványokon. A személyemelők nem hiányozhatnak raktárból, építkezésről sem!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket!

Elérhetőségeink

ÜZENET KÜLDÉSE

    Back To Top