Facebook
Blogger
skip to Main Content
Miért érdemes személyemelőt bérelni?

Miért érdemes személyemelőt bérelni?


A személyemelők olyan hasznos gépek, illetve mozgatható állványok, amiket sok esetben jól ki lehet használni ott, ahol magasba kell emelni a munkásokat. Hasznos berendezésnek bizonyulnak felújítások, építkezések folyamán, de olyan alkalmi munkákhoz is elengedhetetlenek, mint amilyen a magasan levő utcai lámpák javítása, égőinek cseréje vagy az irodaházak ablakainak tisztítása.

Ha nincs a személyemelő állandó használatban és nem tudják a rendszeres működtetéssel kihasználni a meglétét, akkor a személyemelő vételára nem térül meg. Ilyen esetben a személyemelők bérlése az ideális megoldás. A kölcsönzés több előnnyel is jár, ha valaki nem tervezi saját gép megvásárlását. A gépnek nem kell tárolóhelyet biztosítani, nincs szükség arra, hogy saját költségen karbantartsák, javíttassák, szervizeljék vagy új alkatrészeket vásároljanak hozzá.

A bérlésben az a jó, hogy minden alkalommal egy tökéletes állapotban lévő, kifogástalanul működő személyemelőt kap az ember, amiről minden tekintetben a bérbeadó gondoskodik. A bérlőnek csak annyi a dolga, hogy kihasználja az előnyeit!

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! >>

Gyorsítsa meg a munkát személyemelővel!

GYORSÍTSA MEG A MUNKÁT SZEMÉLYEMELŐVEL!


A személyemelőkre számos területen szükség lehet, sikerrel lehet őket alkalmazni olyan helyeken, ahol magasan lévő objektumokat kell elérni és a munkálatok elvégzésére a levegőben van szükség. A személyemelők között több típus is létezik, az egyik leghasznosabb az ollós személyemelő. Ezek a gépek valóban képesek meggyorsítani a munkát, akár raktárban vannak, építkezésen vagy nyílt terepen.

Csak egy gombnyomás, és az emelő kosara a magasba emelkedik. Használata biztonságos, időhatékony és sokoldalú munkavégzést tesz lehetővé. A kosár mérete eleve nagy, de még tovább bővíthető mindkét irányban. Ezáltal széles munkaterület alakítható ki, ami lehetővé teszi, hogy a munkakosárban egyszerre többen is dolgozzanak, ez pedig a munkaidőt is képes lecsökkenteni.

A személyemelők további előnye, hogy azok mobil járművek, ugyanis önjáróak. Nem számít, hogy a kosár be van húzva vagy teljes hosszábban ki van nyitva az állvány, biztonságosan lehet velük haladni.  Ez kockázatmentesebb megoldás, mintha az épület frontján kellene le és föl mozogni állványokon. A személyemelők nem hiányozhatnak raktárból, építkezésről sem!

 

Ismerkedjen meg gépparkunkkal!

ISMERKEDJEN MEG GÉPPARKUNKKAL


Megbízható gépekkel és berendezésekkel szeretne dolgozni? Már sokszor belefutott olyan gépvásárlásba vagy berendezés bérlésébe, ahol nem az elvárt színvonalat, illetve teljesítményt kapta a pénzéért és a bizalmáért cserébe? Döntsön jól, és válasszon olyan szolgáltatásokat, gépeket, amikben nem kell majd csalódnia! Ehhez mindenekelőtt egy megbízható cégre és ezzel együtt egy kifogástalan gépparkra lesz szükség!

Ha személyemelőket szeretne bérelni, állunk rendelkezésére! Ismerkedjen meg gépparkunkkal és a bérbe vehető személyemelőkkel! Méltán vagyunk büszkék gépparkunkra és benne minden, a tulajdonunkban lévő munkagépre. Sokat teszünk azért, hogy a személyemelők mindegyike a legjobb formáját hozza. Ezt rendszeres karbantartással, gondos szervizeléssel, lelkiismeretes munkával biztosítjuk. Tudjuk, hogy ha az általunk felállított színvonalat tartjuk, az ügyfeleink is elégedettek lesznek szolgáltatásainkkal.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az általunk kínált lehetőségeket!

Elérhetőségeink

ÜZENET KÜLDÉSE

Back To Top