Egy kis targoncatörténelem

Szerző: | aug 9, 2019 | Targonca bérlés

Targonca bérlés előtt olvasna néhány érdekességet a témában? Alábbiakban összefoglaltuk a targoncák rövid történetét.

A targoncák már 90 éve szolgálják az ipart. A korábbi típusok inkább egy szállítóplatformmal ellátott traktorra emlékeztettek, de napjainkban modernebbnél-modernebb változatban vannak a segítségünkre.

Az 1920-as évek elején alakult át a targonca a már függőlegesen is mozgatni képes árurakodó gépezetté. Ezt a formát használjuk napjainkban is. A II. világháborúban is használták a targoncákat, majd a háború után a gyárak is igényelni kezdték annak lehetőségét, hogy szűkebb helyeken, raktárakban is könnyedén mozgatni tudják a termékeket. Napjainkban már elektromos targoncák segítségével dolgoznak az iparban az emberek, melyek minden logisztikai és szállítmányozási művelet alapvető segédeszközei.

Ha Önnek is szüksége van targoncára a mindennapi munka során, bátran tekintse meg az általunk kínált új vagy használt targoncákat! Csak rövid időre venné igénybe segítségünket? Nálunk hosszú távra, de akár egy-két napra is megoldható a targonca bérlés!

Kapcsolódó cikkek

Bérelhető targoncák

Bérelhető targoncák

Bérelhető targoncák széles választékban, megbízható cégtől, kedvező bérlési feltételekkel! Forduljon hozzánk elektromos, dízel és gázüzemű...

Call Now Button+36 30 277-12-52