Targonca bérléssel a téliesítés költségein is spórolni tud!

Szerző: | okt 15, 2020 | Targonca bérlés

Az anyagmozgatás ma már gépesített formában történik. Számos berendezés és gép teszi lehetővé, hogy a nagy méretű és nehéz súlyú tárgyakat könnyedén vigyük arrébb, emeljük és mozgassuk. A targonca is azok közé az anyagmozgató gépek közé tartozik, amik minden raktárban, telephelyen felbukkannak.

A targonca használatára két lehetőség kínálkozik. Az egyik a munkagép megvásárlása újonnan vagy használtan, a másik pedig a targonca bérlés. Minden attól függ, hogy melyik változat éri meg a legjobban az adott körülmények között. Érdemes mérlegelni a munkagépekkel és azok fenntartásával járó költségeket. Gondoljunk csak arra, hogy még télen is plusz kiadásokkal jár egy targonca fenntartása. A targonca bérléssel ezt a kötelezettséget is el lehet felejteni.

A targonca bérlés egyik előnye, hogy csak akkor van munkagép a helyszínen, amikor ténylegesen szükség van rá. Se tároláshoz, se karbantartáshoz, se javításhoz vagy téliesítéshez nem kell félretenni vagy megszervezni az ezekhez szükséges feladatokat.

A targonca kölcsönzés nem csak fedett helyen hasznos, kint is lehet vele dolgozni, akár télen, hóban, fagyban. A munkagép a megfelelő téliesítést követően hatékonyan és biztonságosan működik. A téliesítés egy munkagép esetében első sorban a gumik lecserélését jelenti, de szélsőséges körülmények között hólánc is szóba jöhet. Egy téli abroncs önmagában még kevés, mert szükség van megfelelő világításra, ami a rövidebb nappalokon segíti a tájékozódást, valamint a gépkezelő fülke időjárásálló változatára is.

A targonca bérlés természetesen lehetővé teszi, hogy a  munkagép eredeti tulajdonosa végezze a munkagép téliesítését is. Önnek nem kell ezzel sem törődnie, csupán megrendelni a targonca bérlés szolgáltatást, illetve a munkagépeket. Közölje velünk, hogy milyen környezetben fogja használni a targoncákat és mi felkészítjük, karbantartjuk, szükség esetén megjavítjuk, hogy Ön a legjobb állapotban, a legjobb teljesítmény mellett tudja alkalmazni őket.

targonca bérlés részleteiről tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Kapcsolódó cikkek

Bérelhető targoncák

Bérelhető targoncák

Bérelhető targoncák széles választékban, megbízható cégtől, kedvező bérlési feltételekkel! Forduljon hozzánk elektromos, dízel és gázüzemű...

Call Now Button+36 30 277-12-52