Vontató targoncával a szállítás kihívásait tudja megoldani

Szerző: | aug 21, 2023 | Használt targonca

A vontató targonca a horizontális szállítás egyik közkedvelt eszköze. A nagyobb mennyiségű áru mozgatásához nem is találhatna ideálisabb járművet.

A targoncákkal horizontális és vertikális anyagmozgatást lehet végezni. A feladat típusa és a mozgatni kívánt áru mennyisége is befolyásolja, hogy a forgalomban lévő géptípusok közül pontosan melyik felel meg leginkább?

Általában véve elmondható, hogy a biztonság és a hatékonyság minden targoncára igaz tulajdonság kell legyen.

Vontatás, de milyen targoncával?

A vontató targonca egy kicsit kilóg az ilyen jellegű anyagmozgató gépek sorából, mert nem kapott emelővillát. Kicsit más jellegű feladatra tervezték, ahogyan a neve is jelzi, maga után húzza az árut. A targoncához szállító kocsikat lehet kapcsolni, akár egy egész sornyit. A szállító kocsikra kerül az áru, amit egyszerre, rövid idő alatt el lehet vinni A-ból B pontba. A nagy távolságok nem jelentenek többé akadályt, a gyártáskiszolgálás vagy a komissiózás sosem volt még ennyire gyors és hatékony.

Az ilyen anyagmozgatógép erőssége, hogy darabáruból egyszerre nagyobb mennyiséget is el tud vinni. A raktározásban, gyártáskiszolgálásban nélkülözhetetlennek bizonyul. A vontató szerelvénytől függően sokféle méretű, formájú, súlyú árut lehet hatékonyan szállítani. Egyszerre jut el az összes felpakolt áru, alkatrész a kijelölt helyére késlekedés nélkül. A gyártási, raktári folyamatok optimalizálásához válasszon könnyen kezelhető, többféle változatban elérhető vontató járművet! Gyalogkíséretű, vezetőüléses, platós, de alacsony felépítésű és vezetőfülkés is lehet a targonca.

A vontató targoncák használata nélkül nem tudja az anyagszállítás feladatait hatékonyan kivitelezni? Nem kell feltétlenül teljes árat kifizetnie egy új járműért. A mi árukínálatunk használt targoncákból áll, amik kiváló állapotban, de csökkentett áron kerülnek az új tulajdonosaikhoz. A cégünk nemcsak targonca vásárlásra, de targonca bérlésre is lehetőséget biztosít az érdeklődőknek. Az elérhető anyagmozgató gépekről érdeklődjön a honlapunkon közzétett elérhetőségek bármelyikén!

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52