Használt targoncák értékesítése Szegeden is!

Szerző: | jan 27, 2020 | Használt targonca

A targonca egyike a leggyakrabban igénybe vett anyagmozgató eszközöknek, szinte nem is lehet nélküle dolgozni az olyan helyeken, mint amilyen egy raktár, üzem, gyár. A targonca teherbírásának és erejének köszönhetően akár nagyobb méretű és súlyú tárgyakat is könnyedén lehet mozgatni. Egyik helyről a másikra egyszerre több raklapos árut, dobozt, csomagolt terméket lehet átszállítani, anélkül, hogy emberi erőt kellene hozzá mozgósítani.

A targoncák árát megkérik, egy teljesen új gép magas költséggel járhat. Aki nem akar új anyagmozgató gépet vásárolni drágán, annak a használt targoncákat ajánljuk. Érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyivel éri meg jobban a használt targoncával bővíteni a gépparkot, mint egy újjal.

Cégünk használt targoncák értékesítésével foglalkozik Szeged városában is. Azok számára nyújtunk ilyen szolgáltatást, akik szeretnének kevesebbet költeni, ugyanakkor jó vásárt csinálni is. Hogyan lehetséges ez? A használt targoncákat a megfelelő forrásból vásárolva, nem kell csalódni azok minőségében, teljesítményében. Karbantartott, nagyszerű állapotban lévő, munkára kész használt targoncáink Szegeden is elnyerik majd az érdeklődők tetszését. Elektromos modelljeinket kedvezőbb áron tudják megvásárolni, mint egy újat, ami lehetőséget ad arra, hogy akár több anyagmozgató gépet is vásároljanak használtan, ne pedig mondjuk csak egyet újonnan. Az elektromos modellek nem szennyezik olyan mértékben a környezetet, mint a benzines típusok, nem igényelnek üzemanyagot és ezzel kevesebb a helyigényük is. Az sem utolsó szempont, hogy halkabb a működésük, tehát nem zavarják plusz zajforrásként a napi munkát.

Az általunk forgalmazott használt targoncákról Szegeden is bátran érdeklődjön a honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Kollégáink segíteni fognak abban, hogy az elképzelései szerint jöjjön létre az üzlet!

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52