A targonca bérlés jelentősége a szezonális vállalkozásoknak

Szerző: | okt 27, 2023 | Targonca bérlés

Mikor érdemes igénybe venni a targonca bérlést rövid távra? Az anyagmozgató gépeket nem csak hosszú távra adjuk bérbe, reagálunk a szezonális igényekre is.

Az anyagmozgatás feladata több területen is jelen van és jellemzően már speciális gépek segítségével végzik el. A targoncák azok a gépek, amik az emelést és a szállítást is megbízhatóan kivitelezik. Targoncát vásárolhat és bérelhet is, attól függően, hogy melyik éri meg a vállalkozás szempontjából.

Beszélhetünk hosszú, közép vagy pedig rövid távú gépbérlésről is.

Az anyagmozgató gépet a következő szempontok alapján kell kiválasztani:

  • milyen magasságban fog dolgozni vele
  • milyen súlyt kell elbírnia a targoncának
  • milyen helyszínen fogja működtetni a gépet

A bérlési idő kérdése a feladatoktól és a határidőktől függ

A szezonális bérlés azoknak a vállalkozásoknak javasolt, akik egy évben csupán néhány hétre vagy hónapra tartanak igényt gépekre. A szezonális munkák idejére elég bérelt gépet mozgósítani. Csak a bérleti díjat kell a költségekbe kalkulálni, a gép vételára és fenntartási költségei kihúzhatóak a cég büdzséjéből.

A bérelhető targonca megnövekedett mennyiségű szállítmány rakodásához, mozgatásához plusz munkaerőt biztosít. Bármilyen projektmunka elvégzéséhez ajánljuk, ahol hiányzik a feladathoz az anyagmozgató gép. Előfordulhat, hogy olyan súly vagy méret mozgatását kell megoldani, amire egyébként nincs felkészülve a cég. Mezőgazdaságban, iparban, de rendezvényszervezésben is felmerülhet a szezonális anyagmozgatás igénye.

A mi gépparkunkban mindhárom targonca típus megtalálható, az elektromos, a dízel és a gázüzemű is. Az új gépek mellett forgalmazunk használt targoncákat is. Igyekszünk a vásárlók és a bérlők minden igényéhez igazodni, az anyagmozgatók mellett a személyemelőket is beemeltük a gépparkunkba.

Önnek már csak annyi dolga maradt, hogy a rendelkezésre álló anyagmozgató gépek közül kiválasztja azt a típust, ami segíti a munkát. Hány darab gépet szeretne bérelni és milyen bérlési időben gondolkodik? Beszéljük meg a részleteket a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén!

Kapcsolódó cikkek

Bérelhető targoncák

Bérelhető targoncák

Bérelhető targoncák széles választékban, megbízható cégtől, kedvező bérlési feltételekkel! Forduljon hozzánk elektromos, dízel és gázüzemű...

Call Now Button+36 30 277-12-52