Eladó használt targoncák: ne költsön új, drága munkagépekre!

Szerző: | nov 24, 2021 | Használt targonca

Eladó használt targoncákból tud válogatni, ha költséghatékony anyagmozgatógép vásárlást tervez! Saját targoncája lehet olcsón is!

A raktárak, üzemek beltéri vagy szabadtéri tehermozgatásához az olyan anyagmozgató gépek kellenek, mint amilyenek a targoncák. A targonca lehet kézi vagy motoros munkagép is. A munkagép típusának a kiválasztása annak függvénye, hogy milyen gyakran és milyen feladatokra kell használni az anyagmozgató gépet.

Egy targoncával nemcsak szállítani, hanem emelni is lehet. A kisebb távolságokhoz és a kevesebb súlyhoz vagy a kisebb mennyiségű áru mozgatásához elég lehet a kézi targonca is, de a komolyabb munkához már érdemes beruházni egy motoros változatra. Nem muszáj teljesen új munkagépet vásárolnia, dönthet úgyis, hogy az eladó használt targoncák között keresgél. Nézze meg, hogy a mi anyagmozgató gépeink között nincs e olyan modell, ami megfelel az elvárásainak!

A használt targoncák vásárlása nem kidobott pénz, mert egy eladó használt targonca sem rosszabb, mint az új. A használt targoncák értékesítésével foglalkozó cégünk minden munkagépét ellenőrzés és válogatás után bocsát csak eladásra. Igyekszünk olyan gépparkot összeállítani, ami minden vásárlói igénynek eleget tud tenni. A dízel targoncák mellett gázüzemű targoncák is színesítik a kínálatot.

Az eladó használt targoncák között olcsó, de megbízható és nem utolsó sorban márkás modelleket forgalmazunk. szívesen segítünk a vásárlóknak abban is, hogy melyik targoncával tudják a munkafolyamatokat megkönnyíteni. Az áru mennyisége, a helyszín méretei, a napi feladatok mérvadóak. Érdemes pontosan feltérképezni, hogy mekkora belmagasság, ajtók, folyosók, közlekedők vannak a raktárban, üzemben, ahol a targoncával közlekedni kell. A zárt tér biztonsági okokból leszűkíti a lehetőségeket. A kis méretű, fordulékony, gázüzemű változat javasolt ilyen környezetben.

Az eladó használt targoncák kiváló állapotban, megbízható teljesítménnyel, kedvező áron elérhetőek. Ha érdeklődik a használt eladó targoncák iránt, keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52