Magasraktári felrakótargonca kell Önnek, ha felfelé raktároz

Szerző: | szept 22, 2023 | Használt targonca

A magasraktári felrakótargonca egy igazi favorit az anyagmozgató gépek között, ha arról van szó, hogy a legtávolabbi pontot is el kell érni a pakolásnál.

A raktárak mérete nem egyforma, de az igazán nagy igények kiszolgálásához egyre nagyobb területű, egyre több tárolóhelyet tartalmazó raktárra van szükség. A helytakarékos kihasználás érdekében oldalra és felfelé is építenek állványokat. A magasan elhelyezkedő polcokhoz alkalmazkodni kell olyan anyagmozgató gépek beszerzésével, mint amilyenek a magasraktári felrakótargoncák.

A magasság nem kihívás

A magasraktári targonca tökéletesen meg tudja ugrani a legnagyobb távolságot is. Legyen szó raklapról vagy egyedülálló termékről, a targonca segítségével egyszerűen el lehet helyezni a raktáriállvány legmagasabb polcán is.

Pakoláshoz és kiválogatáshoz, beraktározáshoz és kiraktározáshoz is ideális ennek a targoncának a használata. A man-up és man-down kialakítással az anyagmozgatás biztonságos, a polcok könnyedén elérhetőek a kívánt magasságban.

A felrakó targonca magasra tud nyúlni, de a szélessége minimális, ennek köszönhetően a szűk folyosók sem okoznak neki kihívást. A magasraktári targoncát úgy tervezték meg, hogy a több méter magas kinyúlás ellenére is stabil maradjon azzal a súllyal is, amit éppen mozgat.

A targonca nagyszerűen képes manőverezni két polcos állvány között, magabiztosan fordul és minden feladatot precízen képes elvégezni. A kis méret mellé két első láb és hátsó kerekek is társulnak.

A felrakó targoncák és egyéb anyagmozgató gépek kínálata várja azokat, akik raktári környezetben használt gépparkot szeretnének bővíteni vagy kialakítani. Az ügyfélközpontú szolgáltatásainkat tükrözi az is, hogy nálunk nemcsak vásárolni lehet, hanem targoncát bérelni is van lehetőség.

A targoncák, személyemelők és egyéb eszközök  tulajdonságai, teljesítménye és tudása között nem egyszerű eligazodni annak sem, aki egyébként ért ezekhez a gépekhez valamennyit. Tanácsért nyugodtan lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal az egyik elérhetőségünkön!

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52