A gyalogkíséretű targoncával szállítani és emelni is tud

Szerző: | jún 29, 2023 | Elektromos targonca

A gyalogkíséretű targonca amilyen kicsi, olyan könnyedén veszi a napi feladatokkal járó kihívásokat. A raklapok mozgatása még soha nem volt ennyire egyszerű!

A targoncákra nagy szükség van az olyan terepen, ahol nagy kiterjedésű állványrendszerek között kell haladni, árut komissiózni stb. A megfelelő targoncának illenie kell a környezetbe, a feladathoz, aszerint, hogy mekkora a mérete, milyen meghajtással működik, illetve mire képes.

Mikor veszi hasznát egy gyalogkíséretű targoncának?

A raklapemelő targonca ott bizonyul kitűnő választásnak, ahol az árut nemcsak horizontális irányba kell mozgatni, hanem vertikális irányba is. Ennek a targonca típusnak tehát a szállításon kívül a nagyobb magasságokba emelés is a funkciói közé tartozik. Magas állványrendszerekhez találták ki.

A gyalogkíséretű raklapemelő targonca pakoláshoz is nagyszerű választás, ezért a polcokról leemelt árut egyúttal fel lehet rakodni a szállításhoz előkészített teherautóra is. A targonca kompakt méretének köszönhetően könnyedén lavírozik a szűk folyosókon és a raktár területén található akadályok körül is.

Az anyagmozgató targonca vezetője kísérheti a gépet, állhat rajta vagy ülhet is benne, attól függően, hogy milyen modellt kezel. Az egyes típusok között a megtett utak és a szállítási idők függvényében érdemes válogatni. A targoncák akkumulátoros meghajtással működnek, tehát biztonságosak, környezetbarát és megbízható társnak bizonyulnak a raktárakban minden egyes nap.

A gyalogkíséretű raklapemelő targoncák bármikor, gyorsan tölthetőek, kiváló teherbírással tudnak nyújtózni a szükséges magasságokba és felpakolni az árut a kijelölt helyére.

Az anyagmozgatásra tervezett targoncák világában annak a modellnek van értéke és kelendősége, ami meg tud felelni a vásárlók aktuális igényeinek. Az elektromos és dízel, gázüzemű gépek nagy választékát kínáljuk minden érdeklődőnek, aki megfizethető áron keres targoncát. A targoncáinkról tudjon meg többet és lépjen kapcsolatba a honlapon található elérhetőségek egyikén velünk!

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52