Használt elektromos targonca hatékonysága hiányzik a munkához?

Szerző: | dec 18, 2023 | Elektromos targonca

A használt elektromos targonca okozhat meglepetést, de csupán azért, mert kiválóan bírja a kihívásokat. Az új anyagmozgató gép lehet egyszerre olcsó és megbízható is.

Anyagmozgatás elektromos gépekkel

Az elektromos targoncák jól kihasználható gépek, ha olyan feladatokat kell végezni, mint a rakodás, mozgatás, szállítás. Az emberi erőt nagyszerűen kiváltja, megsokszorozza és ki is egészíti egy ilyen gép.

Az erő és a mozgékonyság egyesül az elektromos anyagmozgató gépekben. Mindkettőre nagy szükség van, ha egy olyan helyszínen vetik be a targoncát, mint amilyen egy raktár.

A raktárakban jellemzően sok a polcos állvány, de kevés a hely. Egy zömök géppel nem lehet biztonságosan közlekedni, sem pedig hatékonyan haladni a munkával. A kiváló manőverezhetőség és a terhelhetőség alapvető. Milyen modelleket érdemes ilyen tulajdonságokkal használni?

Ezt tudják a 3- és 4-támaszú elektromos targoncák

A  3- és 4-támaszú elektromos targoncák azok, amik zsúfolt helyen is biztonságosan kormányozhatóak, mindezt úgy, hogy nagy súlyokat képesek emelni. A három támaszú gépeket leginkább be-és kirakodáshoz ajánljuk, jól boldogulnak sima talajon. A négy támaszú gépek ezzel szemben göröngyösebb felületen is stabilan közlekednek és megbirkóznak a szűk közlekedők nyújtotta kihívásokkal is.

Mindkét típusban közös, hogy a kormánytengelyként a hátsó híd funkcionál. A targoncák kerekei gond nélkül fordulnak a kijelölt irányba, akár álló helyzetben is. A nehéz súly sem akadályozza a gépeket abban, hogy bevegyék a kanyart, simulékonyan forduljanak és megtegyék a kijelölt utat.

Természetesen további fontos szempont, hogy a targonca halkan tudjon dolgozni, különböző emelési magasságokat legyen képes elérni. Emellett a kényelmesen kialakított, tágas és jó kilátást nyújtó fülke is segíti a munkát.

Amennyiben egy vagy több elektromos targonca munkája hiányzik ahhoz, hogy hiánytalanná tegye a raktár vagy egyéb létesítmény működtetését, keressen minket bizalommal. A használt, de kiváló állapotú anyagmozgató gépeinkkel jól fog járni, ezt garantálni tudjuk.

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52