A tolóoszlopos targonca a szűk terekben is boldogul

Szerző: | ápr 27, 2023 | Elektromos targonca

A tolóoszlopos targonca az anyagmozgatás egyik fontos eszköze. Jó döntés ott, ahol szűk útvonalak húzódnak.

Akkor sem kell lemondani a hatékony anyagmozgatásról, ha kevés hely áll rendelkezésre hozzá.

A megbízható munkagép önmagában még nem elég. A gépek akkor válnak valóban használhatóvá, ha a konkrét munkakörnyezet kihívásait is sikerrel tudják venni. Egy olyan raktárban, ahol szinte csak a gyalogos közlekedésnek jut hely, nem lehet akármilyen anyagmozgató géppel dolgozni.

Egy használt elektromos targonca olcsóbb eszköz, mint egy új, de ugyanolyan hatékonyan lehet vele feladatot végezni. A felújított elektromos targoncáinkat ajánljuk minden, olyan helyre, ahol szűk folyosókon kell szállítani, illetve az állványokról le és fel árut mozgatni. Egy ilyen targonca nem más, mint okos átmenet az elektromos villástargonca és a szűkfolyosós felrakó gép között.

Raktárba tervezve

A raktári kiszolgálás a felújított tolóoszlopos targonca segítségével sok állvány között, maximális helykihasználás mellett is gördülékenyen folyik. A kompakt méret nem akadályozza a mozgást, a magasra nyúló karok hatékony emelési teljesítményt nyújtanak.

Béreljen vagy vásároljon használt tolóoszlopos targoncát és takarítson meg vele időt és költséget is egyszerre! A munkavégzés biztonságos, amellett, hogy nem szükséges lassabban bonyolítani a rakodási, emelési feladatokat.

Az anyagmozgató gépekből nem kell feltétlenül drága és új modellekre költenie. Jól tudjuk, hogy sok cég nem engedheti meg magának a magas kiadásokat. Azoknak a vállalkozásoknak, amik szigorú költségvetéssel dolgoznak és a fennmaradás érdekében megfontoltan kell elosztaniuk az anyagiakat is van választása.

Mi abban tudunk segíteni, hogy kevés pénzből is hozzá tudjon jutni az anyagmozgatáshoz szükséges munkaeszközökhöz, kiváló állapotban. Az ügyfeleink használt és felújított gépeket tudnak vásárolni, illetve bérelni tőlünk. Amennyiben ezek az opciók felkeltették az érdeklődését és kíváncsi az ajánlatainkra, keressen minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52