Bérelhető Haulotte Star 10 oszlopos emelővel könnyű a munka

Szerző: | jan 20, 2023 | Személyemelő bérlés

Az emelkedés könnyed és biztonságos Haulotte Star 10 oszlopos emelővel. Egy feladat sem marad elvégezetlenül, ha bérelhető oszlopos emelővel közelíti meg!

A Haulotte Star 10 egy teleszkópos, oszlopos, kosárral kiegészített személyemelő. A gép elektromos meghajtással rendelkezik, a beépített akkumulátornak köszönhetően kültéri munkákhoz és beltéri feladatokra egyaránt alkalmazható. Ezen felül könnyen szállítható, így a gép eljuttatása a megadott helyszínre nem jelent problémát.

Az oszlopos emelőt úgy tervezték meg, hogy elérjen akár tíz méteres magasságba is. Ez a belső és a külső munkálatokhoz is ideális, ha nincs szervizlépcső, a létra nem jöhet szóba vagy egyszerűen csak túl magasan fekszik a pont, amit el kell érni. A gép kompakt mérete és magas kinyúlása a nehezen elérhető helyeket is elérhetővé teszi. Egyaránt kivitelezhetőek a 3 méterre kinyúló kosarából festéssel, világítással, telepítéssel vagy raktározással kapcsolatos munkák is.

A Haulotte Star 10 oszlopos emelő elektromos hajtású, nem igényel üzemanyagot és környezetbarát működésű. Az oszlopos emelő mérete, kialakítása jelenti az alapot a gép könnyű és gyors, mégis stabil mozgásához. A robusztus gépet igazán könnyű kezelni, akár irányításról, haladásról vagy emelkedésről van szó. Haladni és forogni is tud vele, szűk helyeken könnyedén áthalad és irányba fordul.

A Haulotte Star 10 oszlopos emelő kosarában biztonságosan érhet el a plafonig, juthat fel a legmagasabb polcig vagy kerülhet a legtávolabbi magaslati pontok közelébe. Ami tíz méteren belül található, az többé nem elérhetetlen. Kompromisszum nélkül végezheti a napi feladatokat egy olyan oszlopos emelő kosarából, ami 200 kg emelő kapacitással rendelkezik.

A javítási, karbantartási vagy takarítási feladatokhoz nem szükséges egy külön, saját gépparkot fenntartani. Amennyiben nem indokolt a saját emelő megvásárlása, mert nem használják ki a gépet, akkor tökéletesen megfelelő gépet bérelni. A gépeinket kedvező bérlési feltételekkel bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52