Bérelhető keskeny elektromos ollós emelő beltérre

Szerző: | febr 21, 2023 | Személyemelő bérlés

Az ollós munkaállványok családjának legfittebb tagja a keskeny elektromos ollós emelő. A  karcsú test a keskeny helyekre is befér.

Milyen munkagépet kell használni egy olyan feladathoz, aminek a helyszíne beltéren van, magasban kell dolgozni hozzá és nem lehet egyszerűen megközelíteni a munkaterületet? Az elektromos munkaállványok erre a célra kiválóan alkalmasak. A munkaállványok ollós változatait előszeretettel gördítik be az olyan zárt terekbe, ahol emelkedni kell néhány métert felfelé. A függőleges irányba liftező munkakosárban ember és felszerelés is elfér.

Ollós is, keskeny is, elektromos is

A teherbírás és a magasság leküzdése azonban nem mindig jelent elegendő tudást, ha ollós munkaállványok között kell válogatni. A keskeny elektromos ollós emelőt azért alkották meg, hogy olyan munkaállványt kínáljanak, ami nemcsak a magasságot győzi le, hanem a beltér kihívásait is. A keskeny elektromos ollós emelő elsősorban a kompakt méretével tudja bevenni az olyan helyeket is, ahová egy átlagos ollós munkaállvány már nem férne be, elakadna.

A kifejezetten beltéri használatra tervezett ollós emelőt értelemszerűen akkumulátorok hajtják. Az elektromos üzem tökéletes munkabiztonságot és megbízhatóságot jelent zárt terekben történő munkához. Az elektromos működés további előnye, hogy az ollós emelő nem csap zajt. Csendben gurul és zajtalanul emelkedik, ennek köszönhetően ott is nagyszerű munkaeszköz, ahol a megszokott nyugalmat nem akarják megzavarni munka közben.

A keskeny elektromos ollós emelő felépítése lehetővé teszi, hogy a feladathoz mérten állítsák be a munkaállvány méreteit. A stabil talajon könnyen gördülő és a feladat kivitelezése közben biztonságosan egy helyben maradó emelő megbízhatóságával is hódít. Könnyen kezelhető, probléma nélkül fordul be szűk helyekre, halad át keskeny átjárókon, ér el rejtett munkapontokat.

Az általunk kínált, bérelhető munkaállványokból több típus is elérhető. A JLG 2630ES és a GENIE GS-3232 elektromos ollós emelők mindegyike segíti a hatékony munkát. Amilyen kicsik, olyan megbízhatóak, megéri kibérelni őket.

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52