Hol nyújthat segítséget az ollós emelő?

Szerző: | okt 25, 2022 | Személyemelő bérlés

Az ollós emelő bérlést bizonyos feladatok magasban történő, biztonságos elvégzéséhez ajánljuk. Keressen minket megbízhatóan működő berendezésért Ön is!

Amikor egy feladatot a magasban kell megoldani, az különös körültekintést igényel, hiszen a biztonságos körülmények megteremtése kulcsfontosságú. Számtalan olyan eset van, amikor egy hagyományos létra nem elegendő, ilyenkor érdemes az ollós emelő bérlés mellett dönteni.

Az ollós emelők biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé a magasban. Tudni kell róluk, hogy kizárólag függőleges mozgásra képesek, azonban önjárók, tehát felemelt állapotban is lehet velük haladni. Igen változatos felépítésűek, léteznek viszonylag kicsi, egy-két ember és eszköz emelésére alkalmas modellek, általában 6-7 méteres maximális emelési magassággal, de egész nagy, akár több, mint 1000 kg-os teherbírású berendezések is. Utóbbiaknak az emelési magasságuk is nagyobb.

A személyemelő bérlés a teljesség igénye nélkül az alábbi esetekben ajánlott:

  • szerkezet és csarnoképítés,
  • homlokzati munkák,
    – festés, hőszigetelés,
  • fűtéstechnika,
  • villanyszerelés,
  • raktárak karbantartása.

A típust a felhasználás függvényében érdemes megválasztani, figyelembe véve a teherbírást, a munkamagasságot és nem utolsó sorban a berendezés fizikai méreteit is. Elektromos és dízel személyemelők is léteznek, utóbbiak értelemszerűen inkább kültéri munkákhoz ideálisak, míg az elektromos személyemelők nyugodtan használhatóak beltéren is, hiszen nincs károsanyag-kibocsátásuk.

Cégünk többféle bérelhető személyemelővel áll rendelkezésére. Érdemes áttekinteni a választékot honlapunkon, ahol megtalálható az egyes gépek részletes adatlapja, melyben minden fontos jellemzőt feltüntettünk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, de kérdése merült fel az ollós emelő bérléssel vagy az egyes gépeinkkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és szükség esetén segítenek kiválasztani az ideális típust is.

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52