Személyemelő bérléssel a feladatok nem maradnak elvégezetlenül

Szerző: | aug 18, 2022 | Személyemelő bérlés

személyemelő bérlést többféle modellre is igénybe tudja venni. Személyemelőink között megtalálja azt az emelőt, amire éppen szüksége van.

A gyárak, raktárak olyan helyszínek, amikben közös, hogy nagy belmagasságú épületekben történik a munkavégzés. A gyártás, tárolás, a logisztikai feladatok kivitelezése kiegészül javítási, karbantartási munkákkal is. Az utóbbiakhoz nem biztos, hogy rendelkeznek a helyszínen saját munkagépekkel, hiszen ezek a feladatok eseti jelleggel merülnek csak fel. A személyemelők olyan emelőgépek, amikkel a létrákon túli magasságok, a különálló pontok is elérhetőek. Vegyük sorra, hogy milyen emelőgépeket lehet alkalmazni, a személyemelő bérléshez milyen modelleket tudunk ajánlani az ügyfeleknek! Alapvető különbséget jelent két személyemelő között a meghajtás. Az elektromos gépek mellett ott vannak a dízeles emelők is, ezeket belső és szabadtéri munkához kell választani aszerint, milyen meghajtással működnek. A helyszín azt is meghatározza, hogy mekkora méretű személyemelőt bérelhet az ügyfél. Vannak kis méretű, közepes és nagyobb emelők is, keskenyebbek és szélesebbek is. A hozzáférhetőségnek szerepe van abban, hogy mekkora, milyen széles és milyen típusú legyen a bérelt személyemelő.

Típus alapján a személyemelő bérléshez választhat ollós emelőket, amik függőlegesen mozgathatóak, kosárral rendelkeznek, elfér bennük a személyzet és a felszerelés is. A karos emelőkkel oldalkinyúlást is lehet végezni, az emelőt el lehet mozgatni több irányba a szükséges feladatok elvégzéséhez. A  törtgémű karos emelők a karos emelők változatai, amikkel a magasságot és az irányt is igényre szabottan lehet beállítani. Az oszlopos emelők lehetnek önjárók, ami praktikus, ha több ponton is munkálatokat kell végezni. A teleszkópos típusokkal rugalmasan lehet a szükséges helyváltoztatást elvégezni.

Ha ollós, oszlopos vagy karos, dízel vagy elektromos emelőre van szüksége, nálunk megtalálja és ki is kölcsönözheti. Tudjon meg mindent a személyemelő bérlés feltételeiről és legyen Ön is az ügyfelünk! A közzétett elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba tud lépni velünk és tájékozódni a legfontosabb tudnivalókról.

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52