Használt gázüzemű targoncák

Szerző: | máj 22, 2020 | Gázüzemű targonca, Használt targonca

Az anyagmozgatás leghatékonyabb módja olyan gépek használata, mint amilyen a targonca. Egy targonca persze drága dolog, különösen, ha több gépre is szükség van. Ahelyett, hogy drága pénzen új gépeket vásárol, spóroljon a targonca vásárláson és válasszon használt gépek közül!

A használt targoncákban maximálisan megbízhat, hiszen már aktívan munkára fogták őket, tehát kiderült, hogyan teljesítenek, van e valamilyen hibájuk stb. Ezzel a vásárral jól jár, mert nem vesz zsákbamacskát, persze csak akkor nem, ha maga az eladó is megbízható. Amennyiben tőlünk vásárol használt targoncát, garantáljuk, hogy elégedett lesz az anyagmozgató gépével!

A használt targoncáink között találhatóak használt gázüzemű targoncák, amik kifogástalan állapotban és megfizethető áron várják az új gazdáikat. Egy használt gázüzemű targoncát persze nem lehet minden területen használni, ez a targonca típus szabadtéren történő anyagmozgatáshoz alkalmas. A gázmeghajtás beltéren nem felel meg a munkavédelmi előírásoknak, azonban szabad téren nagyszerűen ki lehet használni a robusztus méretek jellemezte anyagmozgató gépet. A használt gázüzemű targoncák vételára megtérül, mert kevesebbet kell költeni rájuk, mégis ugyanúgy képesek teljesíteni, mint egy új darab.

használt gázüzemű targoncák használata egyszerű és hatékony, erejük meggyőző, az anyagmozgatásban szinte nem ismernek lehetetlent. Az akkumulátoros változatokkal ellentétben a gázüzemű modellek üzemanyaggal működnek, nem kell tölteni őket vagy a töltő közelében maradni velük. Habár az üzemeltetési költségeik kissé magasabbak, nem kell belekalkulálni a büdzsébe az akkumulátor cserét. Csupán arra kell ügyelni, hogy anyagmozgatás közben minden munkavédelmi előírást betartsanak és nem történik munkahelyi baleset. A használt gázüzemű targoncáknak még rossz idő járás esetén sem kell vesztegelnie, tehát nem kell időkieséssel, kényszer pihenővel sem számolni.

Az általunk forgalmazott használt gázüzemű targoncákról érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52