Személyemelő bérlés, ollós emelő bérlés rövid és hosszú távra egyaránt

Szerző: | febr 15, 2021 | Személyemelő bérlés

személyemelő bérlés a rendszeres vagy alkalmi munkákhoz ideális megoldás, ha a magasba kell emelkedni. Az ollós emelő bérlés kizárólag akkor javasolt megoldás, ha a kijelölt feladat nem a föld szintjén található, hanem magasabban, sokkal magasabban, mint amit például egy létráról el lehet érni.

személyemelő bérlés akár több személy feljuttatását is lehetővé teszi pontosan egy vonalban a munkával. A személyemelő többféle lehet, például ollós személyemelő, aminek az a jellegzetessége, hogy ollós szerkezettel tudja feljuttatni a kosarat a kívánt magasságba. Az egyszerűbb munkafeladatok tökéletes eszköze oda, ahol létra is megfelelő lenne, de annál magasabbra kell jutni, mint ameddig a létra felér.

Az ollós emelő a személyemelőknek az egyik legegyszerűbb típusa, mert olyan, mint egy automata létra, amivel rugalmasabban lehet helyet és magasságot változtatni, mint egy létrával.  A kosárban biztonságban dolgozhat egy vagy több ember is, illetve megközelíthetnek vele távolabbi munkapontokat is. Mivel nagy méretű és drága gépről van szó, a bérlés előnyös megoldás.

A személyemelő bérlés az egyszerűbb javítások elvégzéséhez és a karbantartások kivitelezéséhez ajánlott. Minden igényre tudunk bérléshez ajánlatot kínálni. Amennyiben alkalmanként van szüksége a gépre és akár gépkezelőre, amennyiben rendszeresen kell kollégáinak magasban dolgoznia, a személyemelő bérlés mindkét esetben elérhető.

Ahová a szerelő folyosók nem érnek el és a tűzlétrák nem bizonyulnak elegendőek, ott az ollós emelő a legjobb választás. Az ollós emelő nyílegyenesen felfelé viszi az embereket, a tetején lévő kosárral pedig egy vagy több kolléga is el tudja érni a munkaterületet.

A személyemelő bérlés segítségével a saját emelőre költött vételárat meg tudja spórolni a cége és a későbbi, karbantartással vagy esetleges javíttatással járó költségeket is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha érdekli a személyemelő bérlés rövid vagy hosszú távon! Spóroljon időt és pénzt, biztonságos és gyors megoldással.

Lépjen kapcsolatba a csapatunkkal a honlapunkon szereplő egyik elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52