Zöldebb, hatékony anyagmozgatás használt elektromos targoncákkal

Szerző: | dec 23, 2022 | Elektromos targonca

Pótolhatatlan teljesítményű anyagmozgató gépeket forgalmazunk. A használt elektromos targoncáknak minden raktárban hasznát veszik.

A raktárban zajló munka hatékonysága többek között azon is múlik, hogy az alkalmazottak milyen gépeket kapnak a feladataik elvégzéséhez. A raktár területén rengeteg időt el lehet tölteni azzal, hogy az árut összegyűjtik, mozgatják. Az időhatékonyság és a teljesítmény is alakítható, ha utat nyitnak a korszerű, elektromos anyagmozgató gépek előtt.

Az elektromos targonca használt verzióban is képes ugyanarra a munkára és hatékonyságra, amire egy új anyagmozgató gép. Azon kívül, hogy megbízhatóan dolgozik, az elektromos targonca még egyéb tulajdonságaival is képes a raktár érdekeit támogatni.

Ma már kevés az a tény, ha egy anyagmozgató gép megbízhatóan dolgozik. Ennél több szempontot is  meg kell vizsgálni azért, hogy igazán jó döntést hozzon a leendő targonca tulajdonos. A biztonság mellett a gazdaságosság is szerepel a listán.

A beltéri és kültéri használatra tervezett elektromos targonca elektromos árammal működik. Az üzemanyagigényű anyagmozgató gépekkel ellentétben könnyen kezelhető, biztonságos a használata. Az áramot nem kell külön beszerezni, korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll és megfizethető az ára. Az üzemanyag helyett akkumulátorral aktivált targoncák a környezettudatos anyagmozgatást segítik elő.

Áramot használni nemcsak egyszerűbb, gazdaságosabb, de egyértelműen zöldebb döntés is. A környezetvédelem is egy olyan szempont, amit egyetlen felelős vállalkozás sem hagyhat figyelmen kívül. Az elektromos motornak nincsen károsanyag kibocsátása.

A zöldebb anyagmozgatás a szűkebb és a tágabb környezetben is csak előnyökkel jár, nem beszélve a hosszú távú következményekről. Gondoljon bele, hogy az üzemanyag égésterméke hová jut és milyen szennyezőhatással bír! Az elektromos targonca akkumulátora nem szennyezi közvetlenül a környezetet. Az alkalmazottak egészsége, munkavédelme is kiemelt szempont, az elektromos meghajtás kevesebb zajjal, szennyező anyag nélkül működik.

A használt és az elektromos is megéri, ha targonca a kérdés.

Kapcsolódó cikkek

Call Now Button+36 30 277-12-52