Elektromos targoncák: környezetbarát és költséghatékony megoldás

Szerző: | okt 22, 2024 | Elektromos targonca

Az anyagmozgatás a raktárakban és egyéb helyszíneken speciálisan erre a feladatra tervezett anyagmozgató gépekkel történik.  A targoncák azok az anyagmozgató gépek, amiket az áru, a raklapok  és egyéb, nagyobb méretű és súlyú tárgyak áthelyezésére és emelésére használnak.

Az adott feladat és a környezet jellemzői határozzák meg, hogy a többféle típusú targonca közül melyik lesz az ideális.  A benzines és gáz meghajtású targoncák mellett az elektromos típusok is nagyon népszerűek.  Az elektromos targoncák egyik kiemelkedőbb előnye, hogy ezek az anyagmozgató gépek környezetbarát és energia takarékos targoncák is.  Mindkettő tulajdonság kiemelkedően fontos a jövő megóvása miatt.

Mitől környezetbarát az elektromos meghajtás

Milyen tulajdonságok alapján lehet egy elektromos targoncát környezetbarátnak nevezni?  Először is az elektromos meghajtásra kell kitérni. Ezek a targoncák nem igényelnek semmilyen károsanyaggal járó feltöltést.  Se gáz, se benzin nem kell ahhoz, hogy egy árammal működő targoncát mozgásra bírjanak.

A levegő tiszta marad egy elektromos targonca környezetében és még zárt térben is biztonságosan lehet vele dolgozni.  A benzines járművekből származó károsanyag kibocsátást tehát nem növeli egy árammal hajtott gép.

 A következő előnye az elektromos targoncának, hogy kevesebb kopó alkatrészt tartalmaz, mint egy benzines típus, ennek köszönhetően pedig kisebb a keletkező hulladék mennyisége is.  Nem csupán a környezetszennyezést lehet visszaszorítani egy elektromos anyagmozgatógép használatával, de a szintén káros zajszennyezést is.

Használ targonca vásárlás

Az elektromos gépek kevésbé terhelik meg a környezetet hosszú távon, de nem csak emiatt ideális tervezni velük.  A fosszilis üzemanyagokhoz képest kevesebbe kerül az áram, ezért az ilyen típusú targoncák fenntartása olcsóbb. A motor működése hatékonyabb és kevesebb energiát is igényel, ráadásul az energia egy részét vissza is tudja táplálni az akkumulátorba.

Használt elektromos targoncákat kínálunk a vásárlóinknak kedvező árakon. Keressen minket bizalommal, ha érdekli a lehetőség!

Kapcsolódó cikkek

Széchenyi logó
Call Now Button+36 30 277-12-52